JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

5 000 - 500 000 kr

Lånebelopp

2,95 - 33,20 %

Ränta f.o.m

2,95 - 33,20 %

Effektiv årsränta

12 - 180 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Sök till flera banker och få lägsta räntan!

 

Lånebelopp: 5 000–500 000 kr

Lånetid: 1–15 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: från 2,95 %

Obs: Samla dina lån och spara pengar!

 

Samla lån här.

 

Jämför de bästa lånen med bara en ansökan!

Advisa samarbetar med 22 olika banker och låneinstitut. När du ansöker om lån kan du jämföra räntorna för att du ska få det bästa erbjudandet.

Genom en låneansökan hos Advisa får de bästa erbjudandena bland 22 olika låneinstitut och banker. Du låter bankerna konkurrera om dig som kund! Tjänsten är dessutom kostnadsfri. Att använda Advisas tjänst är tryggt och enkelt. Du förbinder dig inte till något genom att ansöka om lån.

 

Ansök kostnadsfritt och få din ränta!

Genom att ansöka kan du få din personliga ränta. Ansökan är kostnadsfri och du förbinder dig inte till att ta ett lån! Räntan är rörlig och bestäms individuellt. Gör en låneansökan och få besked om din ränta.

 

Samla dina lån hos Advisa!

Ta inte dyra smålån utan satsa istället på att samla dina lån hos Advisa och spara pengar! Du kan ta ett förmånligt lån för att täcka mindre och dyrare lån och krediter. Du får alla dina lån samlade på ett ställe och du får färre fakturor.

Genom att samla dina lån kan du ofta minska på dina lånekostnader. Det kan även förbättra din kreditvärdighet och förbättra dina lånevillkor i framtiden!

 

Så mycket kan Du låna hos Advisa

Advisa erbjuder olika privatlån från 5 000 till 500 000 kr med en lånetid på 1–15 år. Summan bestäms på basis av din ekonomiska situation och dina återbetalningsmöjligheter.

 

Även Du kan få lån!

För att använda Advisas tjänster bör du vara minst 18 år, folkbokförd i Sverige och ha en stadigvarande inkomst på minst 10 000 kr per månad eller 120 000 kr per år. Du får inte heller ha skuldsaldo hos Kronofogden.

 

Så ansöker Du om lån

Klicka på en av länkarna så kommer du till Advisas webbsida. Du ansöker enkelt genom att fylla i ett formulär. Advisa kontaktar dig därefter för kompletterande uppgifter. Baserat på dina uppgifter sänds din ansökan vidare till ett urval långivare.

När alla låneförslag tagits emot presenterar din personliga rådgivare dem för dig. Du avgör sedan själv om du tar emot något av erbjudandena. Du behöver inte ta emot ett erbjudande. Alla erbjudanden gäller i 30 dagar så du har gott om tid på dig att bestämma dig.

Att ansöka om lån kostar ingenting. Du förbinder dig inte till något förrän du tagit emot ett av låneerbjudandena.

 

Några andra låneförmedlingstjänster som erbjuder liknande tjänster som Advisa är Axo Finans, Lendo och Zmarta.

 


  • Advisa
  • Privatlån
ANSÖK HÄR