JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Jämför flera lån med Aktivt lån!

 

Lånebelopp: 5 000–600 000 kr
Lånetid: 1–15 år
Åldersgräns: 25 år
Ränta: Från 2,95 %
Obs: Jämför flera lån med en ansökan!

 

En ansökan, en kreditkontroll, många erbjudanden!

Aktivt Lån är en tjänst som hjälper dig jämföra lånen. Med bara en ansökan och en kreditkontroll får du de bästa erbjudandena från Sveriges bästa långivare.
Du kan spara tid och pengar genom att använda Aktivt låns tjänst.

Du förbinder dig inte att tacka ja till ett erbjudande trots att du använt tjänsten.
Liknande tjänster som den här erbjuds av Advisa, Zmarta, MyLoan, Lendify och Lendo.

 

Så ansöker du

Klicka på en av länkarna på sidan som för dig till det elektroniska ansökningsformuläret. Du kan till exempel klicka här. Fyll bara i hurdant lån du önskar, sänd in din låneansökan och identifiera dig enkelt med BankID.

Aktivt lån sänder ut din ansökan till några av Sveriges bästa långivare som behandlar ansökan precis som om du sänt in den själv.
Du får kort därefter svar med de bästa erbjudandena. Allt du behöver göra därefter är att tacka ja till det bästa erbjudandet och signera låneavtalet så har du ett lån!

 

Du över 25 kan låna

För att låna bör du vara över 25 år, vara svensk medborgare, ha en fast anställning och du bör inte ha betalningsanmärkningar.
Om du är under 25 år finns det trots det många långivare som är villiga att låna till dig. Några av dem är Norwegian bank, Big Bank, Lendo, Zmarta, Ferratum Bank och Frogtail. Om du är under 20 kan du finna lån för dig i artikeln här.

 

Ansök här

Pengarna inom 1-3 dagar

Utbetalningen sker inom 1-3 dagar efter att din låneansökan godkänts.

 

Samla dina lån

De förmånliga räntorna och de många låneerbjudandena gör Aktivt låns tjänst utmärkt för att samla dina dyrare krediter under ett större, förmånligare lån.

Genom att samla dina lån kan spara pengar genom att återbetala dina dyrare lån. Du sparar även tid när du får en faktura istället för många varje månad.
Du kan räkna på dina lån enkelt med räknaren här.

 

Så bestäms räntan

Varje bank bestämmer din individuella ränta baserat på dina uppgifter och kreditbedömningen. Du kommer att kunna välja den bank som kan ge dig det bästa ränteerbjudandet!

 

Ingen säkerhet behövs

Aktivt Lån förmedlar privatlån som det inte krävs någon säkerhet för. Undrar du över hur privatlån fungerar? Här finns en webbsida där du hittar bra information om lån!

 

Du bestämmer vad du gör med lånet

Det är ditt lån och dina pengar och därför är det upp till dig vad du använder pengarna till.


  • Aktivt Lån