JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

5 000 - 600 000 kr

Lånebelopp

2,95 - 24,00 %

Ränta f.o.m

6,54 %

Effektiv årsränta

12 - 180 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Låna upp till 600 000 kr utan säkerhet!

 

Lånebelopp: 5 000–600 000 kr

Lånetid: 1–15 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från 2,95 %

Obs: Lån utan säkerhet upp till 600 000 kr! Låt bankerna konkurrera om dig!

 

Sök till många banker samtidigt!

Hos Axo Finans söker du till flera banker och långivare samtidigt­ – utan extra kostnader. Tjänsten rekommenderas för dig som inte orkar jämföra räntorna hos många banker och långivare. Sänd istället in en enda ansökan med den önskade lånesumman och låt bankerna tävla om dig!

 

Ansök om Axo Lån

 

Så mycket kan du låna hos Axo Finans

Hos Axo Finans kan du låna 5 000 – 600 000 kr! Ansök om lån hos Axo härifrån.

 

Samla dina lån och spar pengar

Du kan ta ett lån med lägre ränta för att lösa dina mindre lån och krediter med dyrare ränta och samla alla lån på ett ställe och på så vis minska dina räntekostnader och få färre fakturor!

 

Ansök kostnadsfritt och se Din ränta!

Ansök så får du ditt individuella låneerbjudande. Du förbinder dig inte till att tacka ja och ansökan är kostnadsfri! Axo Finans sänder ut din låneansökan till flera olika banker. Varje bank bestämmer själv vilken ränta de vill erbjuda dig. Hurdan ränta som erbjuds varierar från kund till kund. Eftersom alla banker tävlar om dig som låntagare får du förmånliga lånevillkor med bra räntor.

 

Så fungerar det

Axo Finans förmedlar din låneansökan till många olika banker och låneinstitut. Fyll enkelt i en ansökan på Axo Finans webbsida. Du kan fylla i ditt önskade lånebelopp och med hjälp av kalkylatorn se en uppskattning av din kostnad per månad.

Din ansökan sänds ut till flera långivare samtidigt. En handläggare ringer sedan dig och presenterar det bästa låneerbjudandet. Du får oftast svar redan samma dag.

En ansökan är inte bindande och efter ett beviljat lån har du 30 dagar på dig att bestämma dig.

 

Också Du kan ansöka om lån!

Du som har en årsinkomst på minst 120 000 kr, är minst 18 år och inte har skuldsaldo eller betalningsanmärkning hos kronofogden.

Om du har en årsinkomst lägre än 120 000 kr kan du vända dig till följande banker som kan erbjuda lån för dig: Bank Norwegian, Lendify, Fokuslån eller Lendo.

 

Lös in lånet i förtid utan extra kostnader

Om du har privatlån via Axo Finans kan du lösa in lånet eller göra extra inbbiletalningar utan extra kostnader.

 

Låna utan säkerhet

Du behöver inte lägga något i pant för att låna hos Axo Finans. Du kan låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. Du kan till exempel ta ett renoveringslån utan att lägga huset i pant eller ta ett lån för att köpa en bil utan att behöva pantsätta bilen.

 

Låna för vad Du vill!

Har du ett projekt som du behöver ta lån för är det inga problem. Hos Axo Finans bestämmer du själv vad du använder pengarna till. Du behöver inte ha säkerheter för ditt lån utan du kan låna utan att sätta något i pant. Du kan fritt låna för vad du vill!

 

Få den bästa räntan när bankerna tävlar om dig!

Axo Finans är en kostnadsfri tjänst som ger dig möjligheten att genom endast en ansökan och en kreditupplysning ansöka om banklån till många banker samtidigt. Du behöver inte fylla i otaliga låneansökningar och vänta länge på svar. Axo Finans fokuserar på att ge dig en bra service och att finna det bästa erbjudandet för dig!

Axo Finans samarbetar med Sveriges största banker och låneinstitut som alla konkurrerar om att få låna till dig. Axo Finans sköter allt jobb och du behöver bara tacka ja till låneerbjudandet.

Din ansökan bedöms precis likadant om den sänds via Axo Finans som när du sänder den direkt till banken. Hela tjänsten är dessutom gratis för dig och du förbinder dig inte till något genom att söka om ett lån.

 

Förbättra Dina villkor med en medsökande

En medsökande förbättrar både den ränta som du erbjuds och det ökar chansen för beviljandet av lån. Därför lönar det sig att söka tillsammans med din partner, sambo, make, maka eller någon annan som du kan dela ditt lån med.

 

Så lång är lånetiden

Lånetiden som erbjuds är 1–15 år, men lånet kan lösas in i förtid utan extra kostnader.

Axo Finans tjänst är gratis!

Du betalar inget för Axo Finans tjänst. Bankerna bedömer din ansökan precis som om du ansökte direkt till dem.

 

Du får pengarna snabbast med BankID

Det är upp till bankerna att betala ut din lånesumma. Olika banker är olika snabba. Det du kan göra för att snabba på utbetalningen är att snabbt skriva under skuldebrevet. En del banker sänder det via post och en del erbjuder den snabbare möjligheten att skriva under med BankID.

Om du behöver ett lån snabbt rekommenderas Lendo, Lendify eller Nordiclån.

Därför är Axo Finans bäst:

  • Axo Finans erbjuder lån upp till 600 000 kr. Därför passar deras lån extra bra för dig som behöver låna för kostsammare projekt. Det passar dig som vill renovera ditt hem eller köpa en bil eller en båt.
  • Du kan låna utan säkerhet. Om du köper en bil eller renoverar din bostad behöver du inte pantsätta den för att få ett lån.
  • Du får bra kundtjänst och handledning i din ansökan om lån. Du kan ansöka både via nätet eller via telefon och du ansöker snabbt om lån
  • Tjänsten är kostnadsfri och du kan göra en låneansökan utan att förbinda dig till någonting. Om du ändrar dig kan du bara tacka nej till låneerbjudandet. Du kan också ansöka om lån för att se hurdana erbjudanden du kan få.

 

 


  • Axo Finans
  • Privatlån
ANSÖK HÄR