JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Lägst ränta garanterad!

 

Lånebelopp: 10 000–350 000 kr

Lånetid: 1–15 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från 4,45 %

Obs: Låna trots betalningsanmärkningar!

 

Lägst ränta med räntegaranti

Hos BlueStep får du garanterat lägst ränta tack vare en räntegaranti. Om du blir beviljad privatlån hos någon annan med lägre ränta lovar Bluestep att sänka sin ränta för att matcha det andra låneerbjudandet.

 

Lån för dig med betalningsanmärkning!

BlueStep beviljar även lån åt dig som inte fyller de traditionella bankernas krav. Hos BlueStep är din framtida betalningsförmåga viktigast och därför kan du få ett lån beviljat trots att du har betalningsanmärkningar.

 

Lån för Dig utan fast anställning

För att låna behöver du inte ha fast anställning. BlueStep godkänner flera typer av fasta inkomster så som inkomster från deltidsarbete, pension eller vikariat.

 

Så ansöker Du om lån!

Klicka på en av länkarna och fyll i en elektronisk ansökningsblankett webbsidan. Du får i regel besked direkt men ibland behövs tilläggsuppgifter innan beskedet ges.

Du kan välja att signera skuldebrevet med e-legitimation eller genom att signera och sända tillbaka skuldebrevet som sänds till din brevlåda. Pengarna betalas ut när BlueStep mottagit det signerade skuldebrevet och alla lånehandlingar godkänts.

 

Låna tryggt med BlueSteps låneskydd!

BlueStep erbjuder även ett låneskydd i form av en försäkring som betalar dina lånekostnader om du skulle bli sjukskriven eller ofrivilligt arbetslös och därför inte kan betala tillbaka lånet. Vid dödsfall betalar försäkringen av hela lånet.

 

Även Du kan ansöka hos Bluestep

För att ansöka behöver du ha en fast inkomst men du behöver inte ha en fast anställning. BlueStep accepterar flera typer av inkomster och anställningar än traditionella banker.

Hos BlueStep kan även du med betalningsanmärkning få lån. BlueStep ser inte på din historik, utan fokuserar på din framtida betalningsförmåga.

Alla kan ansöka om lån men Bluestep är specialiserade på att hjälpa de som finner det svårt att få lån av de traditionella bankerna. Därför uppmanas du att först söka lån hos din ordinarie bank innan du söker lån hos BlueStep.

 

Fokus på Dina behov

BlueStep ser din situation i sin helhet och fokuserar på din framtida betalningsförmåga. Därför kan du få ditt lån beviljat trots att du har flera betalningsanmärkningar, men du får inte ha skulder hos Kronofogden.

Om du har haft ekonomiska bekymmer tidigare kan det vara bra att göra en budgetkalkyl innan du tar flera lån.Konsumentverkets webbsida hittar du hjälpmedel för budgetkalkyl och tips och råd om hushållning som kan vara till nytta.

 

Fast anställning är inget krav för lån

BlueStep accepterar flera arbetsformer än de traditionella bankerna. Därför kan du få lån trots att du inte har en fast anställning.

För att låna behöver du ha en fast inkomst. Din inkomst kan vara från exempelvis heltidsarbete, pension, timanställning eller vikariat.

 

Individuell ränta!

Räntan är rörlig och sätts individuellt. Räntan sätts på basis av en helhetsbedömning av din situation.

 

Låna för vad Du vill!

Ja. Privatlånet lämpar sig för allt från bilköp till renovering. Du kan även använda lånet för att lösa in dyrare lån och krediter och samla dina lån. Genom att samla dina dyrare smålån under ett större, förmånligare lån kan du minska din månadskostnad och spara tid.

 

Låna utan säkerhet

För privatlånet behövs ingen säkerhet. Med BlueSteps privatlån kan du låna upp till 350 000 kr utan säkerhet.

Om du söker ett större lån är här några lånetjänster som erbjuder privatlån upp till 500 000 kr: Bank Norwegian, AXO Finans, Lendo och Nordax Bank.

 


  • Bluestep