JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

5 000 - 30 000 kr

Lånebelopp

29,95 %

Ränta f.o.m

38,19 - 83,18 %

Effektiv årsränta

12 - 36 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Tryggt lån upp till 30 000 kr

 

Lånebelopp: 5 000–30 000 kr

Lånetid: 12–36 månader

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från 29,95 %

Obs: Lån trots betalningsanmärkning!

 

Låna hos Brixo!

Att ansöka om lån hos Brixo är tryggt, tydligt och enkelt. All information om kostnaderna finns tydligt presenterad på webbsidan när du ansöker så att du vet vad din månadskostnad för lånet kommer att vara.

Brixo är ett svenskägt konsumentkreditinstitut med tillstånd från Finansinspektionen. Du kan läsa mera om Finansinspektionen här.

 

Även Du kan ansöka om lån!

Grundkraven för att ansöka om lån hos Brixo är att du är minst 18 år, du har en inkomst på minst 200 000 kronor per år, du har ett svenskt personnummer och är folkbokförd i Sverige och du har inga skulder hos Kronofogden. Du kan få lån trots betalningsanmärkning.

Andra låneföretag som erbjuder liknande lån är Marginalenbank, NanoCredit, IcaBanken och Nordiclån. Kolla även in företag med specialerbjudanden för nya kunder här i artikeln ”Första lånet gratis”.

 

Så ansöker du om lån

Klicka på en av länkarna som tar dig till ett ansökningsformulär. Att ansöka tar bara några minuter och det är kostnadsfritt. Med hjälp av låneräknaren på webbsidan ser du en tydlig uppskattning av din månadskostnad.

Du kan ansöka om lån via webbsidan precis när som helst och du får besked senast inom 24 timmar. Om ditt lån beviljats betalas pengarna vanligen ut samma dag.

 

Låna trots betalningsanmärkning!

Att du fått en betalningsanmärkning någon gång behöver inte vara ett hinder för att du ska få lån, men du kan inte få lån hos Brixo om du just nu har en skuld hos Kronofogden. Din framtida betalningsförmåga är det som är avgörande när du ansöker om lån hos Brixo.

 

Lös lånet i förtid utan extra kostnad

Att låna hos Brixo är flexibelt. Du kan betala tillbaka ett lån hos Brixo i förtid för att spara in på räntekostnaderna. Då betalar du bara ränta för den tid du faktiskt har haft lånet.

 

Låna utan säkerhet!

Lånet är en form av privatlån vilket innebär att ingen säkerhet eller borgenär behövs för lånet.

 

Du gör med pengarna som Du vill

Det är ditt beslut vad du vill använda dina lånade pengar till. Vid en oväntad utgift i väntan på nästa lön kan lite extra pengar komma till nytta. Lånet kan även användas exempelvis som kontantinsats till ett större lån.


  • Brixo
ANSÖK HÄR