JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

5 000 - 25 000 kr

Lånebelopp

29,17 %

Ränta f.o.m

33,40 %

Effektiv årsränta

12 - 60 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Lån trots betalningsanmärkning!

 

Lånebelopp: 5 000–25 000 kr

Lånetid: 1–5 år

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 29,17 %

Obs: Betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas

 

Cashbuddy ger flera chansen!

Cashbuddy skiljer sig från många andra långivare eftersom de fokuserar på din framtida betalningsförmåga istället för hur din ekonomiska situation varit förut. En ojämn inkomst eller en gammal betalningsanmärkning är därför inte ett hinder för att få ett lån.

Att låna hos Cashbuddy ger många möjligheter. Du kan utöka ditt lån i efterhand om du märker att du behöver ett större belopp och du kan betala tillbaka hela lånet eller delar av det när du vill utan extra kostnader!

 

Räntefria månader hos Cashbuddy

Du har rätt till två betalningsfria månader per år. De fyra första månadsbetalningarna av din återbetalning kan inte vara betalningsfria och för att få en betalningsfri månad måste de fyra föregående månadsbetalningarna vara korrekta.

 

Betalningsanmärkning? Inga problem!

Cashbuddy erbjuder lån även för dig som har en betalningsanmärkning. Det viktigaste för beviljandet av lån är din framtida ekonomiska situation. En betalningsanmärkning i det förflutna är därför inget hinder!

 

Så ansöker Du!

Klicka på länken som tar dig till Cashbuddys webbsida. Fyll bara i ansökningsformuläret. Om du genast signerar din ansökan med BankID eller e-legitimation får du pengarna snabbare om lånet godkänns.

Du får direkt besked om ditt lån på skärmen. Ibland står det i beskedet att din ansökan behandlas manuellt och det tar lite längre. Efter att du sänt in din ansökan tar det normalt högst två bankdagar tills du får pengarna.

Om du valt att inte signera med BankID eller e-legitimation i samband med ansökan sänds ett låneavtal och ett autogiromedgivande till dig med posten. Du bör då sända in de underskrivna dokumenten innan ansökan är fullföljd.

 

Se här om Du kan ansöka!

Grundkraven för att kunna ansöka om lån är att du är minst 20 år, att du inte har något aktuellt skuldsaldo hos Kronofogden och att du har en inkomst av tjänst, näringsverksamhet, a-kassa eller pension.

Du behöver även ha svenskt personnummer och en folkbokföringsadress. Du får inte ha skuldsanering, vara försatt i konkurs eller stå under förvaltarskap.

Du kan få lån hos Cashbuddy trots betalningsanmärkning! Några andra som erbjuder lån trots betalningsanmärkning är Ferratum och Loanstep. Läs mer om lån trots betalningsanmärkning i artikeln här.

 

Betala tillbaka när Du vill

Ett Cashbuddy-lån är flexibelt. Du har rätt att när som helst betala tillbaka hela lånet eller delar av lånet utan extra kostnad. Du har också möjligheten att utöka ditt lån ifall du vill låna mer.

 

Inga säkerheter behövs

Cash Buddy-lånet är ett privatlån utan säkerhet!

 

Du lånar för det Du vill

Lånet lämpar sig för större inköp, semesterresor, eller bilreparationer. Det är upp till dig att bestämma vad pengarna används till.

 


  • Cashbuddy
ANSÖK HÄR