JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

10 000 - 500 000 kr

Lånebelopp

2,95 - 18,95 %

Ränta f.o.m

4,96 %

Effektiv årsränta

12 - 180 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Jämför lån mellan 20 kreditinstitut!

 

Lånebelopp: 1

0 000–500 000 kr

Lånetid: 1–15 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från 2,95 %

Obs: 1 UC istället för 20!

 

Låt bankerna tävla om dig!

Consector är en låneförmedlare som förmedlar lån från flera banker och låneinstitut. Med en ansökan och en registrerad kreditprövning kan du välja mellan flera låneerbjudanden.

Med Consector kan du jämföra räntor och priser så att du kan få de bästa lånevillkoren för dig. Du slipper att ansöka till flera banker och sparar tid.

Consectors tjänst är kostnadsfri och bankerna behandlar din låneansökan precis som om du sänt den till dem direkt.

 

Ansök om lån här!

 

Därför är Consectors tjänst kostnadsfri

Consectors tjänst fungerar som en marknadsföringskanal för banker genom att hjälpa kunder och banker att hitta varandra. Tjänsten är därför gratis för kunderna.

 

Ansök och tacka nej!

Att sända in en låneansökan är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Genom att sända in en ansökan får du se dina låneerbjudanden. Du kan därefter i lugn och ro välja mellan lånealternativ men du förbinder dig inte till att ta emot ett erbjudande.

 

Så ansöker du om lån hos Consector!

Klicka på en av länkarna som tar dig till Consectors webbsida. Fyll i önskat lånebelopp och önskad återbetalningstid. Du får svar från flera långivare inom 24 timmar. Bankerna behandlar din ansökan precis som om du kontaktat dem direkt.

Genom att logga in på ”Mina sidor” kan du själv eller tillsammans med en personlig låneexpert välja det erbjudande som passar dig bäst.

När du valt vilket lån du önskar sänds ett skuldebrev till dig och pengarna betalas ut 3-5 dagar efter att banken mottagit ditt signerade skuldebrev.

 

Även Du kan ansöka om lån hos Consector!

Du bör vara minst 18 år gammal och vara anställd med en fast inkomst på minst 120 000 kr per år eller 10 000 kr per månad. Du bör även vara folkbokförd i Sverige.

Några andra låneföretag som erbjuder en liknande tjänst som Consector är Advisa, Lendo och Zmarta.

 

Så bestäms räntan

Varje låneinstitut erbjuder dig en individuell ränta baserad på en uppskattning av din återbetalningsförmåga och din kreditvärdighet. Du väljer sedan det låneerbjudande som har de bästa villkoren för dig.

 

Så mycket kan Du låna

Varje bank avgör hur stora lån de erbjuder dig. Lånets storlek beror ofta på en beräkning av din förväntade återbetalningsförmåga och kreditvärdighet.

 

Använd pengarna som Du vill

Du kan ta privatlån för vad du vill. Consectors privatlån passar utmärkt för renovering, köp av ny båt eller bil, en resa eller annan konsumtion. Hos Consector kan du även få ett billån utan kontantinsats och utan säkerhet.

Du kan även samla dina dyrare smålån och krediter med ett förmånligare lån hos Consector och spara pengar och tid.

 

Om du funderar över att ta lån kan det löna sig att läsa Konsumentverkets råd om vad du bör veta innan du tar lån här.

 


  • Billån
  • Consector
  • Privatlån
ANSÖK HÄR