JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

10 000 - 500 000 kr

Lånebelopp

2,95 – 29,00 %

Ränta f.o.m

3,00 - 33,23 %

Effektiv årsränta

12 - 180 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Direkto | Låt Direkto hitta lånet åt Dig!

 

Lånebelopp: 10 000 – 500 000 kr

Lånetid: 1 – 15 år

Åldersgräns: 20 år

Ränta: 2,95 – 29,00

Obs: Spara tid och låt Direkto söka lån åt Dig!

 

En låneansökan, resten sköter Direkto

Med Direktos låneförmedlingstjänst behöver du bara en låneansökan och en kreditkontroll, resten sköter Direkto. Du behöver bara vänta medan Direkto hittar och presenterar de bästa låneerbjudandena för dig så att du kan välja.

Direktos tjänst är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till något genom att ansöka om lån. Liknande tjänster erbjuds även av Advisa, Zmarta, Lendo och Lendify.

 

Med låneförmedling sparar du tid

Att jämföra många olika låneerbjudanden från olika banker tar tid. För att få veta din ränta hos banker måste du vanligen fylla i en ansökan och låta låneinstitutet göra en kreditkontroll. Därför är en låneförmedlares tjänst ett bättre alternativ!

 

Ansök direkt här

 

Snabb ansökan- snabbt svar

Du ansöker fort via nätet och du får oftast svar redan samma dag. Du får ditt svar senast inom 24 timmar!

 

Pengarna nästa dag

Utbetalningen sker vanligen 1-2 bankdagar efter att du godkänt låneavtalet. Du som behöver pengarna extra snabbt kan kolla in artikeln om de snabbaste lånen här.

 

Se om du fyller kraven för lån

För att ansöka om lån hos Direkto bör du vara minst 20 år gammal, ha en årsinkomst på minst 100 000, ha en anställning av något slag eller vara pensionerad.

Du behöver kunna betala av lånet innan du är 79 år och du bör inte ha haft skulder hos Kronofogden de senaste 6 månaderna. Du bör inte ha haft någon betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna.

Du som är under 18 år kan läsa artikeln här om lån för dig under 20.

 

Så ansöker du om lån hos Direkto

Klicka på en av länkarna på sidan som för dig till Direktos webbsida. Fyll därefter i ett låneformulär och sänd in det. Du får vanligen svar redan samma dag!

Direkto kontaktar de banker som de samarbetar med och jämför bankernas erbjudanden för att hitta det bästa låneerbjudandet för Dig. Därefter presenteras de bästa erbjudandena och valet är upp till Dig.

 

Låna utan säkerhet

Direkto förmedlar privatlån, vilket innebär att du kan låna utan säkerhet. Du kan läsa mer om hur privatlån fungerar här.

 

Lån för det du behöver

Det är upp till dig vad du lånar pengarna för. Du kan samla dina lån för att undvika dyra räntor på tidigare lån. Du kan även låna för egen konsumtion, det är ditt beslut hur du använder dina pengar.

 


  • Direkto
ANSÖK HÄR