JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Utnyttja erbjudanden för nya kunder!

En del banker erbjuder ditt första lån fritt från ränta och avgifter. I princip innebär det att du endast behöver betala tillbaka den summa som du lånar, förutsatt att du återbetalar i tid.

Att erbjuda det första lånet utan ränta eller extra kostnader kan vara en strategi hos banker för att locka till sig nya kunder. Om du är strategisk kan du utnyttja bankernas erbjudanden för nya kunder.

 

Första lånet Gratis – Långivare med erbjudanden för nya kunder!

 

Vivus

Vivius erbjuder det första snabblånet upp till 6 000 kr i 30 dagar räntefritt och kostnadsfritt. Du betalar endast samma pengasumma tillbaka om du betalar tillbaka summan inom 30 dagar. Därefter debiteras en månadsränta om 18 % och en amortering om 3 %.

Hos Vivus får du vanligen pengarna inom 15 minuter om du har konto på Nordea eller Handelsbanken och inom samma vardag om du har en annan bank.

Viaconto

Hos Viaconto får du låna upp till 6 000 kr i upp till 30 dagar utan ränta eller andra kostnader. Du måste återbetala hela lånet inom 30 dagar för att få lånet gratis. Därefter tillkommer ränta och andra avgifter.

Om du har konto hos Nordea kan du få pengarna direkt. Utbetalning till Nordea är möjligt även på helger. Du kan få lån trots betalningsanmärkning.

 

EasyCredit

Mikrolån upp till 1 000 kr kostnads- och räntefritt i 30 dagar. Har du konto på Handelsbanken, Nordea, eller Swedbank har du pengarna inom en timme efter att lånet beviljats. EasyCredit kan även bevilja lån trots betalningsanmärkning.

 

Loanstep

Låna upp till 5 000 kr kostnadsfritt och räntefritt om du återbetalar inom 14 dagar. Erbjudandet gäller alla kunder. Om ditt lån överskrider 14 dagar tillkommer en ränta på 69,08 % samt en förmedlingsavgift och en aviavgift.

Loanstep förmedlar snabblån från låneförmedlare till låntagare. Om du lånar tidigt på dagen får du pengarna samma dag. Det är möjligt att få lån med en betalningsanmärkning.

 

Meddelandelån

Första lånet om 500 kr i 14 dagar räntefritt och kostnadsfritt. Direkt utbetalning av lånesumman till Nordea och Handelsbanken, även på helger. För att låna bör du vara minst 20 år och du bör inte ha någon betalningsanmärkning.

 

Ferratum

Första lånet upp till 15 000 kr får du räntefritt om du återbetalar hela beloppet inom 30 dagar. Därefter tillkommer en dagsränta på 0,315 % av beloppet.

Ferratum är en av världens största snabblångivare. Företaget har varit verksamt i mer än 15 år och har verksamhet i 23 länder.

 

Strandia Finans

Nya kunder får det första lånet om 500 kr räntefritt och kostnadsfritt i 30 dagar. Om du återbetalar hela beloppet inom 30 dagar betalar du endast den lånade summan tillbaka.

För att låna hos Strandia Finans bör du ha en årsinkomst på minst 10 000 kr. Du bör heller inte ha skulder hos Kronofogden.

 

Se upp för höga straffavgifter!

Om du väljer att ta ett lån som erbjuds utan ränta eller andra kostnader bör du komma ihåg att straffavgifterna kan vara höga. Om du lånar via nätet kan bara några timmars försening av återbetalningen resultera i en straffavgift. 

 

Inte gratis pengar

Observera att ett lån som kallas gratis eller kostnadsfritt alltid behöver betalas tillbaka! Det är alltså inte fråga om gratis pengar även om det kan låta så. Ibland är lån inte det bästa alternativet och då kan du ha nytta av några tips om hur du kan spara pengar istället!
 


  • Första lånet gratis