JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

5 000 - 50 000 kr

Lånebelopp

23,51 - 25,74 %

Ränta f.o.m

26,22 - 29,00 %

Effektiv årsränta

12 - 60 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Kundanpassade lån upp till 50 000!

 

Lånebelopp: 5 000–50 000 kr

Lånetid: 1–5 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från 23,51 %

Obs: Låna trots betalningsanmärkning!

 

Lån anpassade efter Dig!

GoodCash handlägger varje ansökan manuellt, vilket innebär att Dina individuella behov kan beaktas mer än hos banker med automatiserade låneprocesser. Därför kan GC erbjuda bra individuella lösningar och privatlån med förmånliga räntor.

 

Alla kan ansöka om lån!

GoodCash behandlar din låneansökning manuellt med fokus på din nuvarande ekonomiska situation snarare än din ekonomiska historik. Det finns inga grundkrav för ansökan utan alla granskas individuellt.

 

Låna utan UC!

Hos GoodCash kan du låna utan UC!

 

Snabb manuell handläggning av ansökan!

Du har lånebeloppet på ditt konto inom 24 timmar från att din ansökan inkommit.

För dig som behöver pengarna riktigt snabbt rekommenderas artikeln Få pengar snabbt till kontot där du kan finna flera långivare med snabblån.

 

Låna med betalningsanmärkning!

GoodCash erbjuder även lån trots betalningsanmärkning!

 

Så ansöker Du!

Klicka på en av länkarna på sidan så kommer du till ansökningsformuläret! Du fyller enkelt och smidigt i en ansökan via nätet och får en individuell handläggning av din ansökan. Beskedet får du oftast fort och senast 24 timmar efter att du sänt in din ansökan.

När ditt lån beviljats har du oftast pengarna på ditt konto redan samma dag!

 

Flexibel lånetid

Du kan själv bestämma din lånetid, allt mellan 1 och 5 år.

 

Du kan lösa lånet i förtid!

Ett lån hos GoodCash är flexibelt. Du kan alltid återbetala hela lånet eller delar av lånet i förtid utan extra kostnad. Du kan även ansöka om en höjning av lånesumman om det visar sig att ditt nuvarande lån inte räcker till.

Funderar du på vad som lönar sig att göra i de rådande ekonomiska tiderna? Läs Aftonbladets artikel här där en expert svarar på läsarnas frågor om deras privatekonomi.

 

Så fungerar Goodcash

Lånet som GoodCash erbjuder är en typ av privatlån. Privatlån är detsamma som blancolån och det är en typ av konsumentkredit. Om du vill läsa mera om Konsumentkrediter och skillnader mellan olika privatlån kan du läsa artikeln Konsumentkrediter.

 

Du behöver inga säkerheter!

Lånet hos GoodCash är ett blancolån utan säkerhet.

 

Ditt lån, Dina pengar

Du kan låna för precis det du vill! En del lånar för att lösa in dyra smålån och krediter, andra för ett inköp som inte kan vänta eller för en kontantinsats på ett större lån. Vad du lånar för är helt upp till dig.

 


  • Goodcash
ANSÖK HÄR