JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Låna upp till 350 000 kr hos Ikano Bank

 

Lånebelopp: 10 000–350 000 kr

Lånetid: 3–12 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från bara 3,75 %

Obs: Sveriges nöjdaste privatlånekunder!

 

Sveriges nöjdaste kunder!

Ikano Bank har Sveriges nöjdaste privatlånekunder. Svenskt Kvalitetsindex har utsett Ikano Bank till banken med Sveriges nöjdaste privatlånekunder för fjärde året i rad!

Svenskt Kvalitetsindex ställer bland annat frågor till privatlånekunder om produktkvalitet, service och prisvärdhet m.m. Läs mera om Svenskt Kvalitetsindex på deras webbsida här.

 

Spara pengar och tid- lös dina lån!

Hos Ikano Bank kan det löna sig att samla dina mindre lån i ett större förmånligare lån. Lös in dina dyra smålån och krediter genom att ta ett lån med en billigare månadskostnad och minska dina utgifter för att spara pengar och tid!

 

Lång avbetalningstid!

Din lånetid beror främst på ditt lånebelopp. Om du lånar 10 000–50 000 kr får du en återbetalningstid på 3–6 år och om du lånar mer än 50 000 får du en lånetid på 3–12 år.

 

Ansök kostnadsfritt och se Din ränta!

Räntan bestäms individuellt och beror på din kreditvärdighet, hurdant lån du ansökt om och på en uppskattning av din återbetalningsförmåga.

 

Så ansöker Du

Du ansöker enkelt via nätet genom att fylla i en elektronisk ansökningsblankett på webbsidan. Du får därefter ett lånebesked direkt på skärmen.

Du kan spara lånebeskedet och använda det som ett lånelöfte. Det är då giltigt 14 dagar från och med ditt ansökningsdatum. Du förbinder dig inte till något genom att ansöka om lån.

Du kan välja att godkänna lånevillkoren och då sänds ett skuldebrev till dig för att signeras. Efter signeringen betalas lånet ut till ditt konto.

 

Även Du kan ansöka om lån hos Ikano Bank

Grundkraven för att ansöka om privatlån är att du är över 18 år gammal, har en fast årsinkomst på minst 125 000 kr och att du inte har några betalningsanmärkningar.

Om du ansöker om ett lån som är större än 200 000 kr behöver du också en medsökande för att lånet ska beviljas.

 

Återbetala i förväg utan extra kostnad

Du kan lösa lånet när du vill utan extra kostnader!

 

Pengarna inom 3 dagar!

Beloppet finns tillgängligt på ditt bankkonto inom 3 dagar från det att ditt signerade skuldebrev har nått banken.

 

Du behöver inga säkerheter!

Du behöver inte ha en säkerhet för ett privatlån hos Ikano Bank. Du kan låna utan att behöva pantsätta det du lånar för. Att låna hos Ikano Bank är tryggt och enkelt. För privatlån behöver du inga säkerheter eller kontantinsatser och du kan lita på att du som kund blir nöjd.

 

Låna pengar för det Du behöver!

Du kan låna för i stort sett vad du vill. Lånet lämpar sig för allt från en husrenovering eller en solresa till en ny bil eller båt.

 

Fördel med en medsökande!

Ja. Att ha en medsökande kan förbättra dina lånevillkor och dina chanser att få lånet beviljat. För lån över 200 000 krävs alltid en medsökande för att få lånet beviljat.

 

Det är tryggt att låna hos Ikano Bank

Ja. Ikano Bank omfattas av den statliga insättningsgarantin och kan därför garantera att kunden får ersättning för pengar på sitt bankkonto om något oväntat skulle hända.

Ikano Bank ger även låntagare en möjlighet till ett låneskydd som är en försäkring som betalar kundens lånekostnader till banken i upp till 12 månader om kunden under vissa omständigheter inte kan betala lånekostnaderna.

Finansinspektionens hemsida kan du läsa mer om insättningsgarantin och vilka banker som omfattas av den.

 


  • Ikano Bank