JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

10 000 - 40 000 kr

Lånebelopp

11,92 %

Ränta f.o.m

9,84 %

Effektiv årsränta

12 - 72 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Låna upp till 40 000 utan dröjsmål!

 

Lånebelopp: 10 000–40 000 kr

Lånetid: 12–72 månader

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 9,84 %

Obs: Trygga sms-lån, utbetalning samma dag!

 

Ansök om Klicklån här.

 

Du väljer lånetiden!

Du kan själv bestämma återbetalningstiden, mellan 12-72 månader. Du kan även när som helst återbetala ditt lån utan extra kostnader.

 

Utbetalning samma dag!

Hos KlickLån är det enkelt att låna pengar online. Du ansöker via nätet och får svar direkt på skärmen. Pengarna får du samma dag som lånet godkänns. Så enkelt får du ett förmånligt snabblån!

 

Ansök och se Din ränta!

Räntan är fast och sätts individuellt efter en kreditprövning. I samband med att din låneansökan godkänns kommer du att få ett låneavtal där din ränta tydligt framgår.

Om du vill jämföra villkoren med andra liknande lån kan du läsa om flera snabblån och kontokrediter här.

 

Ansvarsfulla lån hos Klicklån

Klicklån strävar efter att erbjuda kontantlån under ansvarsfulla förhållanden. När de behandlar låneansökningar lägger de vikt vid att inte försätta någon i en svår ekonomisk situation genom lånet.

 

Så ansöker Du

Att ansöka är enkelt. Fyll bara i formuläret så görs en automatisk kreditprövning och du får svar på din ansökan direkt. I vissa fall behöver du besvara några enkla frågor via telefon innan lånet godkänns. Innan lånet kan godkännas görs även en kreditupplysning enligt god kreditgivningssed.

 

Grundkraven är enkla

Grundkraven är att du är minst 20 år gammal och inte har någon betalningsanmärkning.

 

KlickLån -ett utmärkt alternativ!

Klicklån är grundat i samarbete med Thorn Svenska AB som har varit verksamma i Sverige sedan 1969 och som är välkända leverantörer av uthyrning och finansiering av konsumentelektronik.

 

Ingen säkerhet behövs

Du behöver inga säkerheter för att låna. Du kan låna tryggt utan pantsättning av din egendom.

 

Låna för vad Du vill

Ja. Ibland vill man inte vänta till nästa lön innan man reparerar bilen, köper en gräsklippare inför sommaren eller bokar en resa. Du själv väljer hur du spenderar pengarna och du behöver inte berätta vad du använder pengarna till.

 

Känn Dig trygg när du lånar hos Klicklån!

Klicklån är ett seriöst företag som har varit verksamt i över 40 år. Klicklån strävar efter att erbjuda ansvarsfulla och trygga lån genom att försäkra sig om att du som kund inte råkar i ekonomiska problem genom att ta lån hos Klicklån. Därför innebär ett lån hos Klicklån en låg risk för dig som kund.

 

Pengarna samma dag!

Pengarna får du på ditt konto samma dag om ditt signerade låneavtal är inlämnat innan kl. 11 på en helgfri vardag. Om du lämnar in avtalet senare kan det dröja till följande vardag innan du har pengarna

 


  • Klicklån
ANSÖK HÄR