JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

1 000 - 5 000 kr

Lånebelopp

511,00 %

Ränta f.o.m

511,00 - 5641,00 %

Effektiv årsränta

1 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Snabblån genast upp till 5 000 kr!

 

Lånebelopp: 1 000–5 000 kr

Lånetid: 30 dagar

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Effektiv ränta från 511 %

Obs: Lån trots betalningsanmärkning!

 

Utbetalning samma dag!

Om din ansökan tas emot före kl. 13.00 på en helgfri vardag överförs pengarna till ditt konto samma dag. Om ansökan sänds in senare får du pengarna följande helgfria vardag.

 

Låna trots betalningsanmärkning!

Hos Kredit365 innebär en betalningsanmärkning inte ett direkt avslag. Hos Kredit365 spelar flera faktorer in vid kreditbedömningen och därför är det möjligt att även du med en betalningsanmärkning kan få ett lån.

Andra företag som erbjuder lån trots betalningsanmärkning är CashBuddy, BlueStep och LoanStep.

 

Så ansöker Du

Fyll bara i en ansökningsblankett på nätet och identifiera dig. Sänd därefter in din ansökan. Du identifierar dig enklast med BankID, men du kan även göra det via posten. För dig som redan är kund är det enklas att ansöka via SMS.

Pengarna får du snabbt på ditt konto samma dag eller nästa vardag om du ansökt på en vardag.

 

Därför är Kredit365 ett utmärkt alternativ!

Kredit365 erbjuder dig service, snabbhet och tillgänglighet. Kundservicen är öppen varje dag och svarar på dina frågor. Du ansöker om lån gratis och snabbt via Kredit365s webbsida. Fyll bara i ansökningsformuläret och sänd iväg det.

 

Snabbt lån!

Du får direkt besked och utbetalning inom kort efter att lånet beviljats. Pengarna får du på kontot samma dag eller nästkommande dag, beroende på vilken tid din ansökan godkänns.

Kostnaderna finner du i en tydlig tabell på webbsidan. Kom ihåg att räntan är avdragsgill. Du kan använda kalkylatorn på den här webbsidan för att räkna ut hur mycket du får i ränteavdrag.

 

Även Du kan ansöka om lån

Grundkraven för att bli beviljad ett lån är att du är minst 18 år, har en deklarerad inkomst och att du inte har skuldsaldo hos Kronofogden. Trots att du har en betalningsanmärkning kan du få lån.

 

Du behöver inga säkerheter!

Lånet hos Kredit365 är ett snabblån som inte kräver säkerheter.

 

Du gör vad Du vill med pengarna

Du kan låna för det du vill. Oväntade utgifter kan dyka upp när du inte har pengar till hands. Ett lån hos Kredit365 kan vara bra för en brådskande bilreparation eller ett inköp. Du kan även använda lånet för kontantinsatsen till ett större lån.


  • Kredit365
  • Snabblån
ANSÖK HÄR