JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

20 000 - 500 000 kr

Lånebelopp

2,95 - 17,00 %

Ränta f.o.m

3,54 - 24,19 %

Effektiv årsränta

12 - 120 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Låna pengar mellan privatpersoner

Lånebelopp: 20 000 – 500 000 kr

Lånetid: 1-10 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Nominell ränta från 2,95 %,

Obs: Utbetalning samma dag! Ansök på två minuter och få svar direkt!

 

Ansök om Lendify lån här.

 

En ansökan- Flera långivare

Lendify är en tjänst som förenar privata långivare med låntagare på förmånliga villkor som gynnar båda parter. Lendify sköter hela den administrativa processen och ansvarar över kreditbedömning, avtal och utbetalningar. På så vis blir det så enkelt som möjligt för låntagare och långivare att samarbeta.

 

Färre mellanhänder för bättre lånevillkor

Eftersom Lendifys förmedling sker enkelt via webbsidan finns det färre mellanhänder och de finansiella kostnaderna blir lägre än hos traditionella finansiella institut. På det här sättet kan låntagare få lägre ränta och långivare få bättre avkastning.

 

Ansök och få Din ränta

Klicka på en av länkarna och gör en kostnadsfri låneansökan så får du Din individuella ränta!

Du får räntebeskedet kort efter din ansökan. Räntan baserar sig på vår bedömning av din återbetalningsförmåga. I den effektiva räntan ingår även förmedlingsavgiften.

 

Enklare för kunden

Lendify ser till att det är så enkelt och förmånligt som möjligt att låna pengar via nätet. Du lägger snabbt ut en låneansökan på vår webbsida och långivare väljer vilka lån de vill finansiera.

 

Även Du kan låna hos Lendify

Du som är över 18 år, har svenskt personnummer och ett BankID. Du bör inte ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden och vi önskar att du har en årlig inkomst på 180 000 kr/år.

 

Använd pengarna som Du vill

Du kan ta lån för vad du vill, såsom resor, boende eller en ny bil. Lägg in en ansökan så finner långivarna dig!

 

Kostnadsfri ansökan!

Lendify erbjuder kostnadsfri registrering och ansökan om lån. Kostnader tillkommer endast om din låneansökan godkänns och blir fullt finansierad.

Avgifterna består då av en ränta och en fast förmedlingsavgift på mellan 0,50%­– 5,00% av lånebeloppet som beror på vår uppskattning av din återbetalningsförmåga och på den totala återbetalningstiden på lånet.

 

Så fungerar det!

Du kan ansöka om lån enkelt och snabbt via Lendifys webbsida.

Gör en kort ansökan om lån på hemsidan och får ett konto som du verifierar med hjälp av BankID. Därefter ombeds du att lägga till lite mera information om dig själv och ditt lån, exempelvis kan du berätta vad du vill låna till, om vad du jobbar med och om dina inkomster.

Din ansökan och dina kredituppgifter granskas därefter. Detta brukar ta endast ett par timmar under kontorstid.

När ansökan är godkänd läggs den ut på vår webbsida där långivare kan se det. Ofta finansieras lån av ett flertal olika långivare som alla finansierar ett mindre belopp vardera tills det att lånet uppfyllts. Du kan själv följa utvecklingen genom att logga in på webbsidan.

Din låneansökan finns kvar på sidan i högst 14 dagar och måste därefter förnyas. Oftast finansieras ett lån redan inom en dag!

När tillräckligt många långivare hittats postas ett avtal till dig och Lendify överför pengarna så snart som vi har de underskrivna dokumenten.

Hela låneprocessen kan gå så snabbt som på en dag.

Klicka här och ansök direkt!


  • Lendify
  • Privatlån
ANSÖK HÄR