JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

5 000 - 500 000 kr

Lånebelopp

4,95 - 17,55 %

Ränta f.o.m

4,95 - 17,55 %

Effektiv årsränta

12 - 180 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Lendo jämför räntor helt kostnadsfritt!

Lånebelopp: 5 000 – 500 000 kr

Lånetid: 1-15 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från 4,95 %

Obs: Få de bästa låneerbjudandena för Dig helt utan extra kostnader!

 

Lendo gör det snabbt, effektivt och enkelt

Hos Lendo kan du med en och samma låneansökan få flera låneerbjudanden från olika låneinstitut och banker på en och samma gång. Istället för att fylla i otaliga låneansökningar på flera olika sidor kan du fylla i en ansökan hos Lendo och få alla de bästa låneerbjudandena samlade på samma gång inom 24 timmar efter din ansökan. Du sparar tid och gör det enkelt för dig själv.

 

Ansök om Lendo-lån här!

 

De Bästa erbjudandena för Dig

Lendo är en oberoende låneförmedlare som söker lån för dig hos flera banker och låneinstitut. Lendos kunniga personal hittar det lån med den lägsta räntan och de bästa villkoren för dig. Inom bara 24 timmar sänds erbjudanden åt dig från samtliga banker och låneinstitut som är villiga att låna pengar till dig. Du kan sedan själv välja vilket erbjudande som du vill ta emot.

 

Öka tryggheten på dina lån!

Alla lån medför en risk. För dig som vill minska riskerna erbjuder Lendo en trygghetsförsäkring som hjälper dig att betala dina lånekostnader upp till ett år om något oväntat skulle inträffa.

 

Ansök om Lendo-lån här!

 

Därför bör Du välja Lendo

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare, med huvudkontor i Stockholm, och har nu funnits på den svenska marknaden sedan 2007.

Lendo förmedlar lån till dig från olika banker och låneinstitut. Med Lendos tjänster kan du hitta det lån som har de bästa villkoren för just dig.

 

Lendos tjänst är gratis!

Lendos tjänster är gratis för dig! Lendo är en marknadsföringskanal för banker och låneinstitut och lyfter därför en avgift av dem. Att ansöka om lån hos Lendo är kostnadsfritt och du förbinder dig inte genom ansökan. Din låneansökan bedöms precis på samma sätt som om du ansökt om den direkt till banken. Inga extra kostnader eller räntepåslag kommer till.

 

Så mycket kan Du låna

Lendo erbjuder lån från 5 000 kronor upp till 500 000 kronor. När du ansökt om lån beräknar bankerna din återbetalningsförmåga och varje bank besluter på basis av det hur högt lån du kan ta.

 

Låna för det Du behöver

Du kan låna pengar för precis vad du vill. Kanske du drömmer om en södernresa, en ny bil eller att renovera din villa. Allt det kan du låna för.

Du kan även samla dina mindre och dyrare lån och krediter på ett och samma ställe genom att ta ett större lån med lägre ränta och använda lånet för att betala tillbaka dina mindre lån. Att ha många små lån kan ofta vara dyrt. Genom att förena alla skulder och krediter på ett ställe kan du minska dina lånekostnader. Om du har många dyra lån kan det här vara ett rekommenderat alternativ.

 

Så ansöker Du om lån

Att ansöka om lån hos oss är enkelt! Du går bara till Lendos webbsida och fyller i ansökningsformuläret med önskat lånebelopp och önskad lånetid – hela låneansökan kan göras på nätet.

Inom 24 timmar får du erbjudanden från olika banker och låneinstitut som vill låna åt dig. Därefter kan du välja det lån som passar dig bäst och skriva under ett skuldebrev på banken, med BankID eller via post.

 

Utbetalning direkt om du väljer BankID

Det beror på vilken bank du lånar ifrån och på vilket sätt du vill underteckna skuldebrevet. Om du går direkt till banken och skriver under dokumentet får du pengarna utbetalda direkt. Om du skriver under med hjälp av BankID kan du snabbt få pengarna inbetalda på ditt konto.

 

Så bestäms räntan

Räntan bestäms av varje bank och låneinstitut som är villiga att ge dig ett lån. När du skickat in din ansökan kommer du att få låneerbjudanden från olika banker med olika räntor som de kan erbjuda dig.

 

Se hur mycket Du kan låna

För att låna upp till 30 000 kr hos Lendo krävs:

 • Att du är minst 18 år
 • Du har varit folkbokförd och skriven i Sverige i minst ett år
 • Du har en årsinkomst på minst 100 000 kr
 • Du har en inkomst från arbete eller pension
 • Du har varit skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

 

För att låna över 30 000 kr hos Lendo krävs:

 • Att du är minst 18 år
 • Du har varit folkbokförd och skriven i Sverige i minst ett år
 • Du har en årsinkomst på minst 110 000 kr
 • Du har en fast inkomst från arbete eller pension
 • Du har varit skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

 

Kan jag låna om jag har betalningsanmärkningar?

Ja. Om du fyller följande krav:

 • Du är minst 18 år
 • Du är folkbokförd i Sverige i minst ett år
 • Du har en årsinkomst på minst 120 000 kr
 • Du är skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader.

Det är upp till varje bank och låneinstitut att själva bedöma vilka kunder som beviljas lån hos dem.

 


 • Lendo
ANSÖK HÄR