JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

25 000 - 350 000 kr

Lånebelopp

3,50 - 18,95 %

Ränta f.o.m

6,80 %

Effektiv årsränta

24- 144 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Lån upp till 350 000 kr hos Marginalen Bank

 

Lånebelopp: 25 000– 350 000 kr

Lånetid: 2–12 år

Åldersgräns: 20 år

Ränta: från 3,50 %

Obs: Låna trots betalningsanmärkning!

 

Samla Dina lån hos Marginalen Bank!

Marginalen Banks förmånliga lån kan användas för att lösa mindre och dyrare lån och krediter så att alla lån finns på samma ställe. Så minskar du antalet fakturor och sparar pengar och tid.

 

Ansök och få Din ränta

Klicka på en av länkarna och ansök kostnadsfritt för att få din individuella ränta! Räntan är rörlig och bestäms individuellt på basis av dina kredituppgifter och en uppskattning av din återbetalningsförmåga.

 

Så ansöker Du om Privatlån

Klicka på en av länkarna och ansök på en elektronisk ansökningsblankett på Marginalen Banks webbsida. Fyll bara i önskat lånebelopp och önskad lånetid. Du ser en uppskattning av din månadskostnad i vår kalkylator.

Efter att du sänt iväg formuläret får du oftast ditt besked direkt på skärmen. Ditt låneavtal sänds till dig efter kreditprövning.

Det snabbaste och enklaste sättet att signera låneavtalet är med BankID. Dina pengar når dig upp till sju dagar snabbare om du signerar med BankID.

 

Låna trots betalningsanmärkning!

För dig med betalningsanmärkning eller andra svårigheter att få ett vanligt lån erbjuder Marginalenbank Omstartlånet så att du kan få en ny chans.

Omstartlånet ger dig möjlighet att låna till allt från en renovering till en bil. Du kan använda din egen bostad eller en närståendes bostad som säkerhet.

Med omstartlånet kan även du med betalningsanmärkning låna pengar. Du behöver inte lösa dina tidigare lån för att få Omstartlånet.

 

Se här om Du kan ansöka

För att ansöka om privatlån bör du vara minst 20 år gammal, ha en fast inkomst på minst 150 000 kr och inte ha några betalningsanmärkningar.

 

Betala tillbaka lånet i förtid utan extra kostnader!

Privatlånet som är ett Blancolån kan betalas tillbaka innan återbetalningstiden är slut utan extra kostnader.

 

Utbetalning inom några dagar

När det signerade låneavtalet tagits emot tar det 3-5 bankdagar för utbetalning.


Om du behöver pengar snabbare kan du läsa artikeln ”Pengar snabbt till kontot”. Några lånetjänster som ger dig pengarna snabbt är DayPay, Monetti och Ferratum.

Om du söker större privatlån men behöver pengarna snabbt kan Bank Norwegian eller Sevenday vara något för dig.

 

Du behöver inga säkerheter

Du kan ta Privatlånet utan säkerhet. På så vis behöver du inte pantsätta bilen eller huset för att låna pengar. Observera att Omstartlånet kräver säkerhet!

 

Låna pengar för vad Du vill

Du kan ta Privatlånet för i princip vad du önskar. Lånet passar bra för inköp av bil eller annat fordon, för renovering eller nya interiörer i ditt hem, och för resor eller sjukvårdskostnader.

Observera att du från och med januari 2017 inte kan använda ditt Privatlån för att betala kontantinsats för köp av bostad eller för att behålla befintlig bostad.

 

Se här om du kan ansöka om Omstartlånet!

Grundkraven för att ansöka om Omstartlånet är att du är minst 20 år och folkbokförd i Sverige och att du har en årsinkomst på minst 200 000 kr.

Om du har en medsökande ska er gemensamma årsinkomst vara minst 350 000 kr. Du måste även lösa inkasso– eller Kronofogdeskulder innan du investerar i något annat.


  • Marginalenbank
  • Privatlån
ANSÖK HÄR