JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

1 000 - 40 000 kr

Lånebelopp

153,00 - 446,00 %

Ränta f.o.m

153,00 - 446,00 %

Effektiv årsränta

2 - 12 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Snabblån upp till 40 000 kr!

 

Lånebelopp: 1 000– 40 000 kr

Lånetid: 61–360 dagar

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 153 % effektiv ränta

Obs: Trygg och smidig lånetjänst!

 

Flexibel lånetid!

Du kan välja att låna i 61, 90, 120, 150 eller 360 dagar. Du debiteras månadsvis från dagen då ditt SMS-lån beviljas.

Du kan även ta lånet i form av kontokrediter. Då är ditt lån fortlöpande och du gör delbetalningar varje månad. Du kan själv påverka i vilken takt du återbetalar din kredit och du betalar endast för den kredit du använder.

 

Smidigt snabblån!

Mobillån ger dig en trygg, snabb, smidig tjänst för smslån med en bra kundservice och fokus på flexibilitet och säkerhet. Det ska inte vara krångligt att låna.

Mobillån erbjuder lån i form av sms-lån eller kontokrediter. Du loggar in på “Mina sidor” och kan därifrån själv göra uttag på kontokrediten och få en överblick över ditt lån.

 

Så ansöker Du kostnadsfritt

Klicka på en av länkarna på den här sidan och fyll i formuläret.  Välj lånebelopp och kredittid och sänd iväg din ansökan. Att ansöka om sms-lån hos Mobillån är kostnadsfritt och smidigt. Du förbinder dig inte till något genom ansökan.

Om du är ny kund identifierar du dig genom BankID, du loggar alltså in till din bank. Du kan även identifiera dig genom en kod som kommer med posten.

Du får snabbt svar om du är beviljad lån eller inte och du får snabbt pengarna på kontot efter det.

 

Även Du kan ansöka!

Grundkraven för att beviljas lån är att du är minst 18 år gammal, folkbokförd i Sverige och har en fast adress.

Om du har en betalningsanmärkning kan du kolla in de här lånetjänsterna som även kan erbjuda lån för Dig: Cashbuddy, GoodCash, BlueStep och LoanStep.

 

Tryggt att låna hos Mobillån

För att ingen ska råka i svårigheter på grund av lånet erbjuds det endast till de som anses kreditvärdiga, därför är det också säkert att låna hos Mobillån. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn och följer Konsumentverkets riktlinjer.

Du kan läsa mera om snabblån på Finansinspektionens webbsida här. Kolla även in konsumentverkets riktlinjer för snabblån här.

 

Ingen säkerhet behövs

Både SMS-lånet och kontokrediten är en form av snabblån eller privatlån och därför behövs inga säkerheter för dem.

 

Använd pengarna hur du vill!

Lånen som Mobillån erbjuder är en form av blancolån som du kan ta för det du själv vill. Du vet bäst vad du behöver dina pengar till och därför är det upp till dig hur du använder ditt lån.


  • Mobillån
  • Snabblån
ANSÖK HÄR