JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Privatlån upp till 500 000 kr

 

Lånebelopp: 10 000 – 500 000 kr

Lånetid: 2–15 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från 2,95 %

Obs: Jämför flera låneerbjudanden samtidigt!

 

Låt bankerna konkurrera om Dig!

MyLoan samarbetar med flera banker och låneinstitut för att hitta det bästa låneerbjudandet för dig.

Med endast en ansökan och en kreditupplysning får du välja mellan erbjudanden från flera långivare. MyLoans erfarna lånehandläggare jämför bankernas lånevillkor åt dig helt kostnadsfritt!

Låt bankerna konkurrera om dig. Tjänsten är gratis och du sparar både tid och pengar! Bankerna behandlar din ansökan precis likadant som om du ansökt direkt till dem.

 

Ansök och få Din ränta

Ansök via en av länkarna och få ditt individuella låneerbjudande. Räntan är rörlig från 2,95 % och bestäms individuellt. Att ansöka är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något!

 

Samla dina lån hos MyLoan!

Genom att ta ett förmånligt lån med låg ränta hos MyLoan kan du betala bort dina mindre och dyrare lån och på så sätt samla dina lån till samma ställe och spara pengar och tid.

Om du vill ha tips om din privatekonomi rekommenderas Konsumentverkets hemsidor. Där hittar du också hjälpmedel för budgetkalkylering.

 

Så funkar det!

Du ansöker enkelt genom att klicka på en av länkarna så kommer du till MyLoans webbsida. Med endast en ansökan och en registrerad kreditupplysning får du låneerbjudanden från flera olika långivare.

Du får svar från bankerna redan inom 24 timmar. Du kan sedan enkelt logga in och jämföra låneerbjudanden och välja det erbjudande som passar dig bäst.

Att ansöka är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något förrän du undertecknat lånehandlingarna och sänt dem tillbaka.

Efter att du skickat in det undertecknade låneavtalet har du vanligtvis pengarna inom 3 bankdagar.

Några andra lånetjänster som erbjuder en liknande låneförmedlingstjänst är Axo Finans, Lendo, Lendify, Advisa och Zmarta.

 

Även Du får låna

Grundkraven är att du är minst 18 år och har en månadsinkomst på minst 10 000 kr.

Om du vill läsa om flera långivare som lånar ut åt 18–åringar rekommenderas artikeln ”Lån till en 18–åring”.

 

Ansök och få din lånesumma!

Lånesumman som erbjuds för privatlån är mellan 10 000 och 500 000 kr. För bolån är summan större. Lånesumman bestäms individuellt av varje långivare på basis av en uppskattning av din återbetalningsförmåga. Därför behöver du sända in en låneansökan för att få veta din beviljade lånesumma.

Att ansöka om lån är enkelt och kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något genom en låneansökan!

 

Låna upp till 500 000 utan säkerhet

Du behöver ingen säkerhet eller pant för att ta ett privatlån hos MyLoan.

 

Låna upp till 500 000 för vad du vill

Du kan ta privatlån hos MyLoan för vad du vill. Du kan låna för allt från en flygresa, en solsemester eller en renovering till en ny TV. MyLoan förmedlar även förmånliga billån utan kontantinsats.

 


  • MyLoan
  • Privatlån