JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Tryggt, tydligt och enkelt snabblån

 

Lånebelopp: 1 000–20 000 kr

Lånetid: 30 dagar –4 år

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 23 %

Obs: Låna upp till 10 000 kr utan UC!

 

Låna 11 000 – 20 000 i upp till 4 år!

Nanokredit erbjuder dig en lånetid på upp till 4 år!

 

Låna upp till 10 000 utan UC

Du kan låna upp till 10 000 kr utan UC. Nano Credit gör då kreditupplysningen via Bisnode vilket innebär att din låneansökan förblir helt anonym.

 

Utbetalning samma dag!

Om ditt lån beviljats på en vardag innan kl. 14.00 har du pengarna på kontot senast kl. 17.00 samma dag. Om ditt lån beviljas senare har du pengarna följande bankdag senast kl. 10.00.

Tydliga priser och inga dolda kostnader!

Att låna hos Nanokredit är tryggt, tydligt och enkelt. Du ansöker snabbt via nätet genom att fylla i en ansökan. Svaret får du direkt på skärmen.

Hos Nano Credit får du tydlig information gällande snabblånet så att du vet vad din månadskostnad blir innan du tar lånet. Det tillkommer inga dolda kostnader, uppläggningsavgifter, aviavgifter eller ansökningsavgifter.

 

Snabb ansökan

Du ansöker enkelt via nätet. Välj din önskade lånesumma och låneperiod och fyll i dina personuppgifter. Bekräfta din ansökan och sänd in den.

Du bekräftar ansökan genom att identifiera dig med E-legitimation. Om du inte har E-legitimation rings du upp för identifiering direkt efter ansökan.

 

Låna tryggt hos Nanokredit!

Nanokredit har erbjudit snabblån sedan 2008 och är ett av marknadens mest etablerade företag med över 60 000 kunder i Sverige.

Nano Kredit strävar efter att ingen kund ska få svårigheter på grund av ett lån. Därför beviljas lån endast till de som har en tillräckligt bra ekonomisk situation. Om du lånar hos Nano Kredit kan du därför känna dig trygg.

Här kan du läsa lite mera om vad du bör tänka på innan du tar lån.

 

För Dig över 20

Grundkraven för snabblån upp till 10 000 kr är att du är svensk medborgare, mellan 20 år och 70 år gammal, har en årsinkomst på minst 50 000 kr före skatt och att du inte har några betalningsanmärkningar.

För ett Årslån på 11 000–20 000 kr är grundkraven att du är 20–65 år, har en månadsinkomst på minst 12 500 kr före skatt. Du bör även ha inkomst från arbete eller pension. Du bör inte ha betalningsanmärkningar.

För dig som har betalningsanmärkning rekommenderas en av följande långivare: CashBuddy, Bluestep eller Credway.

 

Inga säkerheter behövs!

Ingen säkerhet behövs. Nano Credit erbjuder snabblån som är en form av privatlån eller blancolån som inte kräver säkerheter.

 


  • Nanocredit
  • Snabblån