JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

10 000 - 50 000 kr

Lånebelopp

7,92 - 21,60 %

Ränta f.o.m

9,45 - 25,20 %

Effektiv årsränta

12 - 80 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Smidigt lån upp till 50 000 kronor!

 

Lånebelopp: Upp till 50 000 kr!

Lånetid: 12-80 månader

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 7,92%

Obs: Enkelt och snabbt att låna!

 

Låna smidigt och enkelt med Nordiclån!

Nordiclån erbjuder dig ett enkelt och snabbt sätt att låna pengar. Du behöver bara fylla i en ansökan och sen sköter vi resten. Så fort du godkänt vårt erbjudande har du pengarna inom en dag.

Ansök om Nordiclån HÄR.

 

Tydlig månadskostnad

Dina månatliga kostnader blir tydliga. Du får en fast månadskostnad baserad på den lånesumma och löptid som bestäms. På så vis vet du alltid vad du betalar per månad.

Du kan slutbetala ditt lån när du vill – Betala tillbaka allt tidigt eller sent utan extra kostnader!

 

Ansök utan att binda dig!

Ansök och få ett individuellt låneerbjudande. Du förbinder dig inte till något genom att ansöka. Du får ett erbjudande och är helt fri att därefter besluta om du vill godkänna det eller inte.

 

Att ansöka går fort

Klicka på en av länkarna så kommer du direkt till ansökningsblanketten. Du behöver bara sända in en ansökan och så får du ett erbjudande senast nästa vardag! Om du godkänner erbjudandet får du pengarna till och med samma dag som lånet godkäns.

Att ansöka om lån är inte bindande. Du kommer att få ett erbjudande och du förbinder dig inte till något förrän du godkänt låneerbjudandet!

 

Snabb utbetalning

Om du signerar in med BankID kan lånet betalas till dig direkt samma dag som vi godkänner lånet eller senast nästa vardag. Om du föredrar att skriva under ett pappersavtal sänds det åt dig via posten och du får pengarna så snart avtalet finns hos Nordiclån.

 

Även Du kan låna hos Nordiclån

Du kan ansöka om ett lån hos Nordiclån om du är över 20 år och du har dina kredituppgifter i ordning.

 

Tryggt och tydligt hos Nordiclån

Nordiclån är ett kontantlån som ges under ansvarsfulla villkor. Riskerna hålls låga eftersom Nordiclån ser till att kontrollera att alla låntagare har en förmåga att betala tillbaka lånet. Nordiclån försäkrar sig därför om att låntagarens ekonomi är stabil. Om du beviljas lån är din betalningsförmåga god.

 

Så ansöker Du om lån 

Du ansöker smidigt och snabbt på nätet:

  • Fyll i en ansökan med ditt önskade lånebelopp och önskad lånetid.
  • Om du skickar in din ansökan under Noriclåns öppettider får du oftast svar inom en timme. Du får senast svar vardagen efter.
  • Dina pengar sätts in på ditt konto samma dag som lånet godkänns eller senast vardagen därefter!

 

Inga säkerheter behövs!

Inga säkerheter behövs för att låna. Du kan låna snabbt, smidigt och enkelt!

 

Låna för vad Du vill!

Vad du lånar för är helt upp till dig. Vare sig det är billån, privatlån, företagslån, eller lån till en resa är du välkommen att ta lån hos Noridclån. Du behöver inte berätta vad du ska använda pengarna till.

 

Lånebelopp upp till 50 000 kr!

Hos Nordiclån erbjuds lån för upp till 50 000 kronor. Hur mycket du kan låna bestäms efter att dina kredituppgifter kontrollerats.

 

Låna i upp till 80 månader!

Lånetiden är 12- 80 månader men du kan välja att betala tillbaka lånet tidigare utan att betala extra.

 

Individuell ränta

Räntan är individuell och baseras på en uppskattning av din återbetalningsförmåga. När Nordiclån tar emot din ansökan görs en kreditprövning enligt vilken din ränta och ditt lånebelopp bestäms. Räntan är mellan 7,92 % – 21,60 % och din nominella ränta och effektiva ränta syns i låneavtalet som sänds till dig.

Dina månatliga kostnader består av en tydlig fast kostnad baserad på ditt lånebelopp och din lånetid. På så vis ser du tydligt dina kostnader per månad.


  • Nordiclån
  • Privatlån
ANSÖK HÄR