JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Flexibla lån upp till 30 000 kr!

 

Lånebelopp: 500– 40 000 kr

Lånetid: 3–30 månader

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 96 %

Obs: Skräddarsydda lån efter dina behov!

 

Pengarna inom 15 minuter!

Om du har konto hos Nordea har du vanligen tillgång till pengarna redan 15 min efter att dina ansökan godkänts. För andra banker kan det ta upp till följande bankdag.

 

Förläng din lånetid enkelt

Onea erbjuder dig ett flexibelt lån med möjligheten att förlänga lånet. Du kan även öka ditt lånebelopp om du vill låna mer eller lösa in lånet i förtid och spara på räntan.

 

Så ansöker du om lån hos Onea

Klicka på en av länkarna på den här sidan så kommer du direkt till Oneas webbsida. Fyll i kalkylatorn och välj lånebelopp och hur mycket du vill återbetala per månad.

Fyll sedan i blanketten med information om dig själv och din ekonomiska situation. En kreditprövning görs och så fort ansökningen blivit godkänd överförs din önskade lånesumma direkt till ditt bankkonto.

 

Lån skräddarsydda för Dig

Onea erbjuder flexibla lån som är skräddarsydda för just Dig. Du kan enkelt utöka beloppet eller förlänga lånetiden.

Du kan även välja när du vill betala mer och när du vill betala mindre eller välja att betala tillbaka lånet i förtid, allt efter Dina behov.

 

Även Du kan låna hos Onea

För att ansöka om lån hos Onea bör du vara minst 20 år gammal, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer och bankkonto. Du måste även genomgå en sedvanlig kreditprövning.

 

Återbetala i upp till 24 månader

Lånetiden varierar beroende på ditt lånebelopp. Om du lånar upp till 5 000 kr är låneperioden 3 månader. För lån över 5 500 kr kan du välja en låneperiod mellan 3 och 24 månader.

 

Tydlig ränta

Räntan är fast och varierar beroende på hur stort belopp du vill låna. För lån upp till 5 000 kr är den årliga räntan 144 % och för lån över 5 000 kr är årsräntan 96 %.

Tips: Om du vill jämföra lån och olika bankers räntor för att finna det absolut bästa lånet kan du även använda dig av en av de här låneförmedlarna: Advisa, AXO Finans, MyLoan och Lendo.

 

Ingen säkerhet behövs!

Inga säkerheter behövs. Du kan låna utan att behöva använda din egendom som säkerhet.

 

Låna för vad du vill!

Det är upp till dig vad du använder pengarna till. Kom ihåg att låna ansvarsfullt. På Konsumentverkets webbsida här kan du finna en budgetkalkylator som kan hjälpa dig att beräkna dina månatliga kostnader.

 


  • Onea
  • Snabblån