JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Få pengarna snabbt på kontot

 

Låna snabbt och enkelt!

Ibland behöver man få tag på pengar snabbt. Kanske har man hittat ett riktigt bra tillfälligt erbjudande på en produkt. Kanske vill du köpa något som din lön just nu inte räcker till för.

Istället för att vänta i många år på att köpa den nya bilen eller göra solresan som du drömt om vill du kanske fånga dagen och ta ett lån!

 

Banker som erbjuder snabba lån:

 

DayPay

Hos DayPay kan du snabbt ta lån och få pengarna redan inom några timmar. Du kan ta snabblån på 1 000–10 000 kr med en lånetid på 30, 60 eller 90 dagar och med en ränta från 33 %. DayPay erbjuder även ett Pluslån på 11 000–20 000 kr med 1,2 eller 3 års lånetid. För att ansöka om lån bör du vara minst 20 år. Inga säkerheter behövs.

Monetti

Med snabblån hos Monetti får du pengarna redan samma dag. Du kan ansöka direkt via nätet, sms eller telefon och du får besked direkt. Du kan låna 5 000–20 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 12 månader. Monetti erbjuder en nominell ränta från 0 %. För att låna bör du vara 18 år och folkbokförd i Sverige. Du bör inte ha skuldsaldo hos Kronofogden. Att låna kräver inga säkerheter.

Klicklån

Hos Klicklån kan du låna 10 000–40 000 kr med en återbetalningstid mellan 12 och 72 månader. Räntan är individuell från 9,84 %. Att låna kräver inga säkerheter och du kan låna för vad du vill. Du lånar genom att fylla i en blankett på nätet och du får svar direkt. Du kan godkänna låneavtalet på nätet. Pengarna betalas ut så fort låneavtalet tagits emot. Under vardagar har du vanligtvis pengarna på kontot samma dag.

Nanokredit

Nanokredit ger dig pengarna extra fort. Om din låneansökan beviljas på förmiddagen har du pengarna på eftermiddagen. Nanokredit erbjuder snabblån utan säkerhet från 1 000 till 10 000 kr med en återbetalningstid upp till 90 dagar och en ränta från 23 %. Du ansöker enkelt på nätet och får besked direkt på skärmen.

Frogtail

Frogtail erbjuder lån utan säkerhet på 1 000–50 000 kr med en individuell ränta från 9,9 %. Lånetiden är en månad till tre år och om du ansöker tidigt kan du få pengarna redan samma dag. För att låna behöver du vara minst 18 år, ha en taxerad inkomst och vara folkbokförd i Sverige. Du bör inte ha skuldsaldo hos Kronofogden.

Expresskredit

Expresskredit ger dig snabblån på 500–12 000 kr med lånetid på 30, 60 eller 90 dagar. De erbjuder dig även en möjlighet att förlänga lånetiden. Om du har konto på Nordea eller Handelsbanken får du pengarna direkt efter beviljandet av lånet. Om du har en annan bank tar det högst en bankdag. Inga säkerheter behövs för att låna.

Ferratum

Ferratum erbjuder dig olika typer av lån på 500–20 000 kr utan säkerhet med en återbetalningstid på 30 dagar och ränta från 9,45 %. Besked och utbetalning sker direkt. Om du ansöker om lån tillräckligt tidigt får du pengarna samma dag du ansöker. För att låna bör du vara minst 21 år, ha en deklarerad inkomst, vara folkbokförd i Sverige och inte ha skuldsaldo hos Kronofogden.

Everyday+

Med Everyday+ kan du få en online kredit upp till 20 000 kr som du kan välja att lyfta varje månad. Du väljer själv hur mycket du lyfter per månad och du betalar bara för den kredit du lyfter. Varje månad avbetalar du minst en femtedel av dina kreditkostnader, dock inte mindre än 200 kr. Att lyfta krediten tar 15 minuter om du är kund hos Nordea. Om du har en annan bank och du lyfter krediten under en vardag kan du pengarna samma dag.

ICA Banken

ICA banken erbjuder kontokrediter på 10 000–50 000 kr som kan användas som en buffert när pengarna på ditt konto är slut. Du betalar endast för de pengar du använder och kontokrediten återbetalas automatiskt från ditt konto. ICA Bankens erbjuder också ett kreditkort som ger dig kredit utan ränta om du återbetalar inom 60 dagar. För att använda kontokrediterna behöver du ha ett bankkort eller kreditkort hos ICA banken.

 

Hurdana lån är snabbast?

Det tar ofta länge att söka om lån och att få pengarna utbetalda när man egentligen behöver pengarna genast. De snabbaste sätten att låna pengar är snabblån, kontokrediter eller kreditkort. Läs mera om de olika lånetyperna som ger dig pengarna snabbt nedanför.

Mera om banker med snabb utbetalning hittar du i artikeln här.

 

Snabblån

Benämningen snabblån används ofta på lån av mindre summor med en kortare lånetid. Ofta är det lätt att söka snabblån och du får dina pengar snabbt till ditt konto. Snabblån kallas även ofta för mikrolån, SMS- lån eller mobillån. Det är en typ av privatlån och kräver därför inga säkerheter. Ofta går det också enkelt och snabbt att få ett snabblån beviljat.

Kontokrediter

Kontokrediter är ofta kopplade direkt till ditt bankkonto och är en mindre pengasumma som du kan använda när pengarna på ditt konto är slut. Med kontokrediter betalar du endast för de pengar som du använder.

Kreditkort

Kreditkort är som en kontokredit på ett kort som du kan använda när som helst för olika inköp och betalningar. Du betalar endast för de pengar som du använder. Några kända kreditkort är Eurocard, VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Discover Card och JCB.

Avbetalning

För dig som planerar att köpa något specifikt, såsom en bil eller en båt, finns även avbetalningsmöjligheter som du får i samband med köp. SEB, Sanander och L’easy är några långivare som erbjuder avbetalning på köp.

 


  • Pengar snabbt
  • Snabblån