JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Lån direkt till kontot

 

Lånebelopp: 1 000–20 000 kr

Lånetid: 60–90 dagar eller fortlöpande

Åldersgräns: 18 år

Ränta: Från 79,00 %

Obs: 30 dagar räntefritt!

 

Låna ansvarsfullt och tryggt!

Hos Risicum lånar du ansvarsfullt och tryggt. Du kan välja mellan SMS-lån på 1 000–12 000 kr i 60–90 dagar eller ett fortlöpande kreditlån på 1 000–20 000 kr.

Ett kreditlån passar dig som inte vet hur mycket pengar du kommer att behöva. Med Risicums kreditlån kan du göra flera uttag från din kredit och endast betala för den summa som du använder. För nya kunder erbjuds även lån i 30 dagar räntefritt!

SMS-lånet har en kort återbetalningstid och ges utan UC.

 

Lika ränta för alla!

Räntan på Kreditlånet är fast och är 79,00 % oavsett beloppet du lånar. Räntan för SMS-lån är i regel högre än räntan för Kreditlånet och den är beroende av lånebeloppet och återbetalningstiden. Ansök om SMS-lån och få Din ränta! Klicka på “Ansök om lån” så kommer du direkt till blanketten.

 

Även Du kan ansöka!

Grundkraven för Kreditlånet är att du är mellan 20 och 70 år gammal, folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år tillbaka och att du inte har några betalningsanmärkningar.

Grundkraven för SMS-lånet är att du är minst 18 år gammal, har ett registrerat mobilabonnemang eller E-legitimation och att du har en regelbunden inkomst.

 

SMS-lån i 90 dagar

För SMS-lånet är återbetalningstiden 61 dagar för belopp upp till 5 500 kr och för belopp om 6 000 kr eller mer kan du välja en återbetalningstid om 61 dagar eller 90 dagar. För dig som vill ha längre lånetid är kontokrediten med fortlöpande lånetid perfekt!

 

Så mycket kan Du låna från Risicum

Nya kunder beviljas en kredit upp till 10 000 kr och efter att kunden gjort flera återbetalningar i god ordning kan kunden ansöka om ökat kreditutrymme.

Om du vill låna större summor rekommenderas någon av följande banker: Bank Norwegian, Fokuslån, Advisa och ICA Banken.

 

Så snabbt har Du pengarna

Om du har konto hos Nordea eller Handelsbanken får du pengarna direkt till ditt konto, även på helgen. Till andra banker får du pengarna direkt samma bankdag om låneansökningen godkänts innan kl. 13 den dagen.

 

Du behöver ingen säkerhet

Du kan låna flexibelt  helt utan säkerheter eller borgensmän.

 

Låna pengar för det Du vill

Du kan låna för vad du vill. Ibland behövs pengar snabbt, men det gäller ändå att låna ansvarsfullt. Tänk därför alltid noga efter innan du tar lån.

Läs om skulder på Kronofogdens webbsida här för råd om vad du ska göra om du oroar dig över skulder.

 


  • Risicum
  • Snabblån