JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

1 000 - 40 000 kr

Lånebelopp

155,10 %

Ränta f.o.m

227,00 %

Effektiv årsränta

2 - 12 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Billig Kontokredit!

 

Lånebelopp: 1 000–40 000 kr

Lånetid: 61–360 dagar

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 155,1 %

Obs: Kontokredit med flexibel återbetalning!

 

Flexibelt och smidigt

För en längre återbetalningstid och ett flexiblare lån erbjuder Säkerfinans en kontokredit om upp till 25 000 kr med en fortlöpande återbetalningstid.

Kontokrediten är förmånligare och flexiblare än ett snabblån. Du kan ta ut din kredit när du vill och du väljer själv hur mycket av krediten du vill använda. Du kan återbetala krediten i den takt som passar dig bäst och du betalar endast för det utnyttjade beloppet.

Säkerfinans erbjuder även ett säkert och smidigt snabblån upp till 25 000 kr för nya kunder och upp till 40 000 kr för återkommande kunder. Det är enkelt att låna och du får besked om din ansökan direkt.

 

Lång återbetalningstid!

Kontokrediten har en fortlöpande återbetalningstid. Du väljer själv hur mycket du återbetalar per månad, men du bör betala minst 11 % av krediten. Lånetiden för sms-lån beror på lånesummans storlek och kan vara upp till 360 dagar!

 

Så ansöker Du

Klicka på “Ansök om lån” uppe eller nere på sidan så kommer du direkt till blanketten. Ansökan går smidigt och snabbt. Fyll bara i låneformuläret och välj lånebelopp eller önskat kreditbelopp och kredittid och klicka på “Ansök nu”.

Som ny kund behöver du identifiera dig genom att logga in till din bank via nätet eller genom att du får en verifieringskod med posten.

Efter att din ansökan mottagits får du direkt besked om lånet eller krediten.

 

Du kan även lösa in lånet i förtid

Ja. Du kan betala tillbaka hela lånet eller göra en extra insättning på lånet i förtid för att minska dina räntekostnader.

Du som vill ha ett större lån med en längre återbetalningstid kan kolla in Consector, MarginalenBank, Nordiclån eller IkanoBank.

 

Lån för Dig som är 20

Du som är minst 20 år, har minst 150 000 kr i taxerad inkomst, är folkbokförd i Sverige, har ett mobilabonnemang och inte har några betalningsanmärkningar.

Du som är under 20 år gammal kan läsa ”Lån till 18-åringar”. Några företag som erbjuder lån även för dig under 20 år är Frogtail, Bluestep och GoodCash.

 

Låna utan säkerhet

Sms-lånet är en form av snabblån eller privatlån som inte kräver någon säkerhet. Ingen säkerhet krävs heller för beviljande av kontokrediter.

 

Låna för vad du vill!

Ja. Du besluter vad du vill låna för. Kontokrediten passar utmärkt för oförutsedda utgifter eller för brådskande inköp. Pengarna kan användas för kontantinsatsen till ett större lån eller för att betala dina dyrare lån eller krediter och på så vis kan du samla dina lån.

 


  • Säkerfinans
ANSÖK HÄR