JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

20 000 - 350 000 kr

Lånebelopp

3,95 - 12,95 %

Ränta f.o.m

4,02 - 13,75 %

Effektiv årsränta

2 - 12 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Populärt privatlån hos Santander

 

Lånebelopp: 20 000–350 000 kr

Lånetid: 2–12 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: från 3,95 %

Obs: Direkt svar, inga säkerheter behövs!

 

Ansök och få Din ränta!

Ansök om lån och få din individuella ränta. Att ansöka är gratis och du binder dig inte till något! Räntan bestäms individuellt och grundar sig på de lånevillkor du önskar samt på en beräkning av din förväntade återbetalningsförmåga.

 

Så ansöker Du om lån

Enklast ansöker du via nätet. Klicka på “Ansök om lån” så kommer du till Santanders webbsida där du kan fylla i ett låneformulär. Välj önskad lånesumma och önskad återbetalningstid. En kalkylator gör det enkelt för dig att uppskatta hur mycket du kommer att delbetala på lånet per månad.

När ansökan är inskickad får du ett lånebesked direkt på skärmen. Att ansöka om lån är dessutom gratis och du binder dig inte till något genom att ansöka om lån!

 

Ta billån!

Ja. Santander erbjuder även förmånliga billån där bilförsäkringen ingår och du får en fyra månaders lånegaranti på köpet. Hos Santander kan du också få anpassade lån för exempelvis husvagn, husbil, skoter eller motorcykel.

 

Låna tryggt hos Santander

Santander Consumer Bank är del av den globala bankkoncernen Banco Santander, en välkänd bank i både Europa och i världen. Santander har dessutom utsetts till den bästa banken i världen 3 gånger under de senaste 10 åren.

Santander erbjuder dig även ett betalningsskydd i form av en försäkring som betalar dina delbetalningar upp till ett år om du av en oväntad orsak inte har förmåga att betala lånekostnaderna.

Om du ändrar dig har du även en ångerrätt inom 14 dagar efter att lånet beviljats. Du kan alltså ångra dig och betala tillbaka beloppet inom 14 dagar efter att lånet beviljats utan räntor eller andra avgifter.

 

Därför bör Du välja Santander

Ja. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i Europa och i världen. Santander har även utsetts till den bästa banken i världen 3 gånger under de senaste 10 åren.

Santander erbjuder dig ett bra, pålitligt och enkelt sätt att hantera ditt lån via nätet. Du kan ta lån snabbt och effektivt med BankID och du kan använda autogiro för att betala av lånet billigt och bekymmerfritt. Du kan ta ett privatlån eller ett blancolån upp till 350 000 kr utan att behöva pantsätta din egendom.

 

Så mycket kan du låna

I samband med din kreditbedömning bestäms även beloppet som kan beviljas åt dig. Lånebeloppen för Mitt lån varierar mellan 20 000–350 000 kr.

Om du söker privatlån med större lånesummor än 350 000 kr kan du även kolla in andra långivare så som Axo Finans, Bank Norwegian eller Lendo.

 

Lös lånet i förtid

Du kan lösa delar av eller hela lånet i förtid utan extra kostnader!

 

Låna med eller utan säkerhet

Du behöver inte någon pant eller säkerhet för att ta Mitt lån. På så vis är ditt lån flexibelt!

 

Om du funderar på att ta lån men inte än är helt säker vad du behöver kan du läsa den här artikeln om konsumentkrediter. På Konsumentverkets sida Hallå Konsument kan du finna allmänna råd och fakta om hur lån fungerar och vad du bör tänka på. 


  • Billån
  • Privatlån
  • Santander
ANSÖK HÄR