JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

30 000 - 350 000 kr

Lånebelopp

3,60 - 8,00 %

Ränta f.o.m

3,97 %

Effektiv årsränta

24 - 120 mån

Lånetid

21

Åldersbegränsning

Låna 350 000 kr utan säkerhet

 

Lånebelopp: 30 000–350 000 kr

Lånetid: 2–10 år

Åldersgräns: 21 år

Ränta: Från 3,60 %

Obs: Energilån med ränterabatt!

 

Ansök och få Din ränta

Klicka på “Ansök om lån” och få din individuella ränta. Räntan justeras varje månad och baserar sig på de uppgifter du angett i din ansökan och resultatet av kreditkontrollen. SBAB har inga uppläggningsavgifter och om du betalar med autogiro, e-faktura eller SBAB-giro slipper du aviavgifter.

 

Ta billån utan säkerhet!

SBAB privatlån kan även tas som ett billån utan säkerhet. Samma villkor som för vanligt privatlån gäller! Det kan vara ett bra alternativ till billånet med säkerhet.

 

Så ansöker du

Klicka på “Ansök om lån” så kommer du direkt till ansökningsblanketten. Gör en låneansökan enkelt via nätet på SBAB:s webbsida och få den godkänd. Skriv därefter under och sänd in dina lånehandlingar. Lånet betalas ut när SBAB fått de underskrivna lånehandlingarna.

Om du tagit energilån kan du göra din energiinvestering och ladda upp en bild av din investering på sbab.se så sänks din ränta med 0,5 procentenheter!

 

Ta ett energilån!

SBAB erbjuder ett energilån i form av ett privatlån upp till 350 000 kr med lånetiden 2–10 år. Om du lånar för en energibesparande renovering eller investering kan du få 0,5 procentenheter rabatt på räntan!

Energilån kan fås för alla möjliga investeringar så som exempelvis nya dörrar, fönster, en källare, fasad, vind, solceller, nya vitvaror eller bergvärme.

Allt du behöver göra är att ansöka om ett privatlån och kort fylla i hurdan investering du tänker göra. Du får pengarna när din ansökan är godkänd. Därefter behöver du bara sända in ett foto av din energibesparande investering, så får du 0,5 procentenheter rabatt på räntan.

Energimyndighetens webbsida kan du beräkna energikonsumtionen i ditt hushåll och finna tips för energibesparingar.

 

Därför är SBAB det bästa alternativet

Att låna hos SBAB är tryggt och tydligt. Redan när du ansöker finns en enkel och tydlig kalkylator där din totala månadskostnad uppskattas.

Du får privatlån utan säkerhet med en förmånlig ränta. Det krävs inga uppläggningsavgifter för lånet. Du slipper även aviavgifter om du betalar med autogiro, e-faktura eller SBAB-giro.

För dig som tänker göra en energibesparande renovering som är snäll mot miljön erbjuder SBAB ett privatlån med ränterabatt på 0,5 procentenheter. Ta energilånet för allt från fjärrvärme, solvärme och braskamin till nya dörrar, källare eller vitvaror.

 

Lån även för Dig

Grundkraven är att du är 21 år, har en årsinkomst över 250 000 kr och inte har några betalningsanmärkningar. Om ni är två som söker bör ni ha en årsinkomst över 250 000 kr sammanlagt.

Om du är under 21 och söker ett privatlån kan du läsa artikeln om lån för 20-åringar och artikeln om lån för 18-åringar. Några banker som ger lån åt dig som är över 18 är: AXO Finans, SEB och ICA Banken.

 

Betala tillbaka lånet när du vill

Du kan betala av lånet när du vill utan extra kostnader.

 

Du behöver inga säkerheter för att låna

Du behöver inte använda din bostad eller annan egendom som säkerhet när du tar ett privatlån hos SBAB.

 

Använd Ditt lån till det Du vill

Ja. Du kan ta privatlån för vad du vill. Vare sig det gäller nya vitvaror, renovering, nytt kök, ny bil eller motorcykel, eller en äventyrlig resa.

Med ett privatlån kan du även samla dina lån. Dyra småkrediter, lån med hög ränta eller dyra avbetalningar kan samlas genom att du tar ett förmånligt SBAB-lån med lägre ränta för att betala bort dina andra skulder.

Du kan spara tid och pengar när alla dina skulder finns på samma ställe. Du får en faktura, en ränta och bättre kontroll på pengarna.

 


  • Privatlån
  • SBAB
ANSÖK HÄR