JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

20 000 - 350 000 kr

Lånebelopp

3,55 - 10,85 %

Ränta f.o.m

4,91 %

Effektiv årsränta

24 - 120 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

Privatlån upp till 350 000 kr hos SEB

 

Lånebelopp: 20 000–350 000 kr

Lånetid: 2–10 år

Åldersgräns: 18 år

Ränta: från 3,55 %

Obs: Låna tryggt upp till 350 000 utan säkerhet

 

Låna 350 000 eller mer!

Du kan ta privatlånet Enkla lånet som är ett lån på 20 000–350 000 kr utan säkerhet. För dig som vill låna mer än 350 000 kr eller som behöver bolån erbjuder SEB lån med säkerhet.

För dig som bara vill låna en liten summa pengar kan produkten Enkla krediten vara något. Med Enkla krediten kan du få en kredit direkt till ditt konto med ett värde på upp till 10 % av din årsinkomst.

 

Ta reda på Din ränta

Gör en kostnadsfri låneansökan och få reda på Din individuella ränta! Klicka på “Ansök om lån”. Räntan fastställs på basis av kreditprövning, dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och dina tidigare lån. Räntan för Enkla lånet är även rörligt och kan förändras över tiden.

 

Välj den produkt som passar dig!

SEB erbjuder många varierande låneprodukter. Du kan få banklån med säkerhet, privatlån utan säkerhet, billån, bolån, renoveringslån och kontokrediter. Beroende på vad du önskar använda ditt lån till finns olika passande lösningar för dig!

 

Så ansöker du om lån

Klicka bara på “Ansök om lån” så kommer du till SEB:s webbplats. Det lättaste sättet är att ansöka via nätet eller via SEB Internetbanken. Du fyller bara i en elektronisk ansökningsblankett och får besked inom 48 timmar via sms. Därefter sänds ett skuldebrev till dig för underskrift.

Pengarna betalas ut till ett bankkonto hos SEB 4–5 dagar efter att SEB tagit emot skuldebrevet med din underskrift. Om du önskar utbetalning till ett konto på en annan bank tar det några dagar längre.

Om du vill ha pengarna genast kan du besöka ett av SEBs kontor och få dem utbetalda direkt.

 

Fördelar för dig som redan är SEB-kund

Om du är kund hos SEB och ansöker via Internetbanken behöver du inte betala någon uppläggningsavgift för lånet. Din låneansökan går mycket snabbare och pengarna betalas ut  snabbt och enkelt.

 

Låna tryggt och ta en låneförsäkring!

Om du vill vara helt säker att du kan betala tillbaka lånet erbjuder SEB Lån dig även ett låneskydd i form av en försäkring som betalar alla eller delar av dina lånekostnader om du av en oväntad orsak inte kan betala dem.

 

Snabbt besked på Enkla lånet

Om du ansöker via webbsidan får du besked inom 48 timmar via sms. Om du ansöker via Internetbanken tar det 24 timmar och om du besöker ett kontor eller ringer får du besked direkt.

 

Återbetala i förtid utan extra kostnader

Du kan betala av hela eller delar av lånet i förtid utan extra kostnader!

 

Ta reda på om du får låna

Grundkraven är att du är minst 18 år och ha en fast årsinkomst på minst 190 000 kr. Du bör också vara fri från betalningsanmärkningar.

 

Låna utan säkerhet

Du kan med privatlånet Enkla lånet låna 20 000– 350 000 kr utan säkerhet. Enkla lånet passar för lån till bil, renovering, solsemester eller vad du än vill låna för.

 

Låna för vad du vill

Med Enkla lånet, som är ett privatlån, kan du låna vad du vill. Enkla lånet rekommenderas för allt från en solsemester till en ny bil. Du kan även ta Enkla lånet för att lösa in tidigare lån och samla alla dina lån på samma ställe. Det här kan löna sig att göra om du har många mindre lån och krediter med höga räntor.


  • Billån
  • Bolån
  • Privatlån
  • SEB
ANSÖK HÄR