JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

1 000 - 40 000 kr

Lånebelopp

149,50 %

Ränta f.o.m

309,20 - 885,00 %

Effektiv årsränta

0 - 180 mån

Lånetid

20

Åldersbegränsning

Tryggt och enkelt snabblån!

 

Lånebelopp: 1 000–40 000 kr

Lånetid: Från 61 dagar eller fortlöpande

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 149,5%

Obs: Låna enkelt utan UC!

 

Snabblån eller kontokredit upp till 25 000!

Snabbfinans erbjuder förutom snabblån även kontokrediter med forlöpande betalningstid! Som ny kund kan du låna 1 000–25 000 kr och som återkommande kund kan du låna upp till 40 000 kr.

 

Ansök på två minuter

Att ansöka om lån är gratis och tar bara några minuter. Klicka på Ansök om lån och fyll bara i ett formulär via webbsidan. Välj typ av lån och lånesumma, fyll i ditt personnummer och mobilnummer och sänd iväg din ansökan.

Om du är ny kund behöver du verifiera din ansökan via nätet eller genom post. Sänd in din ansökan så får du besked inom bara några timmar!

 

Ingen UC!

Snabbfinans tar kreditupplysningar av företaget Bisnode Kredit AB. Det innebär att dina kreditupplysningar hos Snabbfinans inte registreras på samma sätt som hos Upplysningscentralen där de flesta utlåningsföretagen gör sin kreditupplysning.

Läs mera om vad en kreditupplysning med eller utan UC innebär här.

 

Direktutbetalning

Snabbfinans har direktutbetalning till SEB. Om du har konto hos dem betalas pengarna ut genast. Om du har en annan bank gäller att du får pengarna nästkommande bankdag på förmiddagen om din ansökan beviljats innan klockan 13.30.

 

Tryggt hos Snabbfinans

Att låna hos Snabbfinans är tryggt, enkelt och snabbt. Snabbfinans står under Finansinspektionens tillsyn och följer konsumentverkets riktlinjer. Du kan därför lita på att allt går rätt till med ditt lån. Du kan läsa mera om det på Finansinspektionens webbsida här.

Att ansöka är enkelt via nätet. Du får besked om lånet inom någon timme och du får pengarna direkt till ditt bankkonto efter att lånet är beviljat.

 

Även Du kan låna!

För att ansöka om lån bör du vara minst 20 år gammal och folkbokförd i Sverige sedan minst tre år. Du bör ha en taxerad inkomst på minst 150 000 kr före skatt och du bör inte ha betalningsanmärkningar.

Om du har betalningsanmärkning kan du kolla in de här företagen som kan bevilja lån även till dig med betalningsanmärkning:

 

Inga säkerheter behövs

Du behöver ingen säkerhet för ett snabblån hos Snabbfinans eller för andra typer av privatlån.

 

Använd pengarna hur du vill

Ja. Du väljer vad du använder dina pengar till. En del lånar för inköp, andra för kontantinsatser till större lån. Du kan låna för en resa, en renovering eller en bilreparation, det är upp till dig.

 


  • Pengar snabbt
  • Snabbfinans
  • Snabblån
ANSÖK HÄR