JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Vår topplista – De top 10 bästa lånen

 

Marginalenbank

Hos Marginalenbank kan du låna upp till 350 000 kr utan säkerhet, i upp till 12 år och till en konkurrenskraftig ränta. Du kan låna för dina utgifter eller samla dina dyrare små lån och krediter i ett billigare lån för att spara pengar och tid som skulle ha gått åt till alla kreditavgifter.

Marginalenbank erbjuder lån som passar många olika behov. En betalningsanmärkning är inte ett klart hinder för att du ska få lån. Du kan få Omstartlånet, som är ett lån med bostaden som säkerhet som erbjuds just Dig som har en betalningsanmärkning som hindrar dig från att låna hos andra långivare.

 

Ferratum Bank

Ferratum är en populär långivare som erbjuder en flexibel kredit som du kan göra uttag ifrån efter behov utan att fylla i en ny låneansökan varje gång.

När du väl har kredit hos Ferratum kan du göra snabba uttag och få pengarna direkt. Du betalar då i form av annuiteter månadsvis och du betalar endast för den kredit du utnyttjat. Du kan även få en betalfri månad på din kredit!

För dig som föredrar traditionella snabblån erbjuder Ferratum även ett mikrolån om 500–4 000 kr med lånetiden 30 dagar.

 

Big Bank

BigBank är utmärkt för dig som vill ha kontroll över ditt lån. Du kan lån upp till 125 000 kr utan säkerhet. Din ränta är fast vilket gör det enklare för dig att planera dina framtida utgifter. Du får även en 60 dagars garanti på att du är nöjd med lånet!

Lånetiden är 1–10 år och för dig som vill låna med säkerhet erbjuder Big Bank lån upp till 200 000 kr! Du kan även få lån trots betalningsanmärkning.

 

Bluestep

Med Bluesteps räntegaranti kan du vara säker på att du får den lägsta räntan på ditt privatlån! Hos Bluestep kan du låna mellan 10 000 och 350 000 kr till den billigaste räntan på den svenska marknaden.

Bluestep accepterar flera arbetsformer än många andra banker. Därför behöver du inte ha fast anställning för att få lån. Du kan även få lån trots betalningsanmärkning. Det är din framtida betalningsförmåga som räknas.

Om du vill känna dig tryggare när du tar lån kan du även skaffa Bluesteps låneskydd som hjälper dig betala på lånet om du av en oväntad orsak inte kan betala det.

 

Nanokredit

Nanokredit är utmärkt för dig som vill ha snabb utbetalning med en konkurrenskraftig ränta. Om din låneansökan beviljas innan kl. 14 på en bankdag har du pengarna på eftermiddagen!

Hos Nanokredit får du de snabbaste snabblånen. Du kan låna från 1 000 till 20 000 kr med en återbetalningstid på 30 dagar till 4 år. Du kan låna upp till 10 000 kr utan UC.

 

Lendo

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare. Med Lendos tjänst kan du ansöka om lån till flera banker. Inom 24 timmar har du de bästa låneerbjudandena bland flera banker med bara en kreditupplysning. Du sparar både tid och pengar!

Tjänsten är gratis och bankerna behandlar din låneansökan precis som om du sänt in den direkt till dem. Du förbinder dig inte heller till att ta emot ett lån genom att ansöka hos Lendo. Du kan även låna trots betalningsanmärkningar.

Några liknande lånetjänster som det lönar sig att kolla in är Lendify, Advisa, Zmarta och AXO Finans.

 

Frogtail

Frogtails snabblån har en låg effektiv ränta och anpassar lånet och räntan efter dina behov och ekonomiska förutsättnigar. Du kan låna mellan 1 000 och 40 000 kr med en återbetalningstid från en månad till 3 år.

Utbetalningen är snabb. Du får pengarna redan samma dag om du ansöker under en vardag innan kl. 13.00.

Några andra långivare med snabb utbetalning är DayPay, Nanokredit och Monetti. Läs mer i artikeln Pengarna snabbt på kontot.

 

Credway

Credway rekommenderas för dig som vill ha pengarna snabbt till en låg ränta. De erbjuder dig en kredit med direktutbetalning till de största bankerna Nordea, Swedbank och Handelsbanken så att du som har konto hos dem kan få pengarna direkt när du gör ett uttag på din kredit under ordinarie öppettider.

Även utbetalningen till andra banker är snabb. Du har pengarna redan nästa vardag innan klockan 13.30.

Krediten som erbjuds omfattar 1 000–30 000 kr utan UC i form av en kredit. Du betalar endast för den del av krediten som du utnyttjat. Du kan få kredit trots att du har en betalningsanmärkning.

 

Modus Finans

Modus Finans är utmärkt för dig som vill ha flexibilitet i ditt lån. Du får 2 betalningsfria månader per år som gör att du kan var flexibel i din återbetalning!

Du kan låna från 10 000 till 50 000 kr med en återbetalningstid om 12–78 månader och en hygglig ränta. Du ansöker enkelt via nätet och får vanligen pengarna redan samma dag.

 

GoodCash

Hos Goodcash behandlas varje låneansökan individuellt och därför kan lånen anpassas efter kundens behov! Det finns inga grundkrav för att ansöka om lån och du får en snabb manuell handläggning av ditt lån.

Du kan låna mellan 5 000 och 50 000 kr och lånetiden som erbjuds är mellan 1 och 5 år. Även lånetiden kan anpassas efter dina behov. Hos GoodCash kan du även låna utan UC och du kan få lån trots betalningsanmärkning!

 


  • Privatlån
  • top10lånen