JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

Ta ett litet lån snabbt!

 

Lånebelopp: 5 000–20 000 kr

Lånetid: Fortlöpande

Åldersgräns: 20 år

Ränta: Från 7 % per månad

Obs: Lån trots betalningsanmärkning!

 

Flexibel Kredit för alla tillfällen

Viakredit erbjuder dig ett privatlån i form av en flexibel och trygg kredit som du kan använda som en buffert på ditt konto. Krediten lämpar sig för oväntade utgifter eller brådskande inköp.

Med kredit hos Viakredit kan du känna dig trygg över att du alltid har tillgång till pengar om din lön inte skulle räcka till.

 

Kredit trots betalningsanmärkning!

Du kan få lån trots betalningsanmärkning. ViaKredit fokuserar både på din framtida betalningsförmåga och din betalningshistorik. På så vis kan de göra en noggrannare bedömning av din ekonomiska situation. Det betyder att en betalningsanmärkning inte nödvändigtvis hindrar dig från att beviljas kredit.

 

Ansökan är enkel!

Klicka på “Ansök om lån” så kommer du direkt till ViaKredits webbsida. Fyll bara i ansökningsformuläret och välj din önskade kreditgräns. När du ansöker syns en uppskattning av din månatliga kostnad för krediten.

Efter att du sänt in din ansökan får du ett preliminärt besked om lånet. Pengarna utbetalas samma dag som din kredit beviljas. Att ansöka om krediten kostar inget och du betalar bara för den del av krediten som du utnyttjat.

Om du söker ett större lån kan du kolla in dessa låneföretag: Santander, Axo Finans, Advisa eller Marginalenbank.

 

Så fungerar krediten

Krediten fungerar ungefär som en kredit utan kreditkort. Du kan enkelt ansöka om en kontokredit via ViaKredits webbsida. Du väljer själv din önskade kreditlimit mellan 5 000 och 20 000 kronor. När din kredit beviljats utbetalas hela beloppet till ditt bankkonto.

Krediten är en löpande kontokredit. När du amorterat den uttagna krediten kan du göra nya uttag inom din kreditlimit. Att ansöka om krediten är kostnadsfritt och du betalar bara för den del av krediten som du utnyttjat.

 

Så återbetalar Du

Du återbetalar varje månad minst 12 % av kreditsaldot via autogiro. Återbetalningstiden är fortlöpande.

 

Lån för Dig över 20 hos Viakredit

Grundkraven för att låna är att du är mellan 20 och 65 år, är folkbokförd i Sverige med en fast adress sedan minst 2 år, har en deklarerad inkomst på minst 120 000 kr och inte har betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna.

ViaKredit gör en individuell bedömning på din återbetalningsförmåga, men beviljar inte kredit till dig om du har en skuld hos Kronofogden eller om du fått en betalningsanmärkning inom de senaste 12 månaderna.

 

Behöver jag en säkerhet för lån hos Viakredit?

Nej. Ingen säkerhet behövs för lånet!

 

Kan jag låna för vad jag vill?

Ja! Du väljer vad du lånar pengarna för.

 

Läs mera om lån från en konsumentsynvinkel här.

 

 


  • ViaKredit