JÄMFÖR SVERIGES BILLIGASTE LÅN!

ANSÖK HÄR

1000 - 500 000 kr

Lånebelopp

%

Ränta f.o.m

%

Effektiv årsränta

12 - 180 mån

Lånetid

18

Åldersbegränsning

De bästa låneerbjudandena hos Zmarta!

Låna smart! Gör dina lån mer hanterbara

Med Zmarta kan du samla och jämföra de lånealternativ som passar dig bäst. Du får flera erbjudanden än hos en bank på samma tid. Att söka lån hos Zmarta tar samma tid som att söka lån från en bank, men hos Zmarta får du mycket flera alternativ att välja mellan.

 

Ansök om Zmarta-lån här!

 

De bästa alternativen för Dig

Med hjälp av Zmarta kan du jämföra de bästa alternativen för försäkring, lån sparande och kreditkort. Fyll i ett låneformulär och hitta med Zmarta de bästa erbjudandena som passar just dig och din situation så att du kan göra kloka beslut om din ekonomi.

Ansök och se din ränta!

Ansök om lån helt kostnadsfritt och få din individuella ränta. Ett ränteerbjudande ges efter att du gjort en ansökan och dina kredituppgifter kontrollerats.

Så går ansökan till

Du går bara in på Zmartas webbsida och fyller i en låneansökan via nätet. Zmartas personal börjar genast söka de bästa lånen för dig!

När vi funnit de bästa alternativen kontaktas du och du får sedan välja om du vill ta emot något av alternativen du fått. Zmartas tjänst är gratis och du förbinder dig inte till något genom ansökan.

Om du väljer att ta emot ett av erbjudandena behöver du bara skriva under avtalet och sända det till långivaren, sen har du ditt lån!

Säkert, enkelt och kostnadsfritt

Zmarta är en finansiell tjänst med hela 17 års erfarenhet och många nöjda kunder. Du kan tryggt använda Zmartas tjänster. All data krypteras och systemen och rutinerna hålls uppdaterade för att skydda konsumentens säkerhet. Zmarta har den kompetens och erfarenhet som krävs för att ge dig de bästa erbjudandena!

Du ansöker enkelt om ett lån och får ett snabbt svar på din ansökan. Genast när vi fått ditt låneformulär börjar vi söka efter de bästa alternativen för dig. Om du ansöker på morgonen kan du till och med få svar samma dag! Hos Zmarta är det okomplicerat. Din ansökan förbinder dig inte till något.

Att använda Zmartas tjänster är kostnadsfritt och enkelt. När du ansöker om ett lån får du snabbt svar med många alternativ – du behöver inte välja ett av alternativen! Om du väljer ett av våra alternativ behöver du bara signera avtalet och sända det till långivaren.

Även Du kan låna

Du som är minst 18 år med en årsinkomst på minst 100 000 kr, en fast bostad i Sverige och som inte har några skulder hos kronofogden.

Låna trots betalningsanmärkning

En del av långivarna som Zmarta samarbetar med kan bevilja lån trots betalningsanmärkningar. Lånet varierar beroende på om du äger boende och hurdant lån du söker. Lägg in en ansökan och få erbjudanden som passar även dig.

Vad är Zmarta?

Zmarta är en licensierad konsumentkreditförmedlare som förmedlar lån och tjänster för seriösa banker och långivare. Zmarta erjuder dig alternativ som är bra för din egen ekonomi.

Låna pengar för vad du vill!

Du kan låna för det du vill. Du får olika erbjudanden beroende på om du vill ha privatlån, bolån, företagslån eller lån för en bil eller resa. Du kan också använda Zmarta för att samla dina dyra lån och krediter till ett förmånligare lån. På så vis kan du sänka dina kostnader per månad!

Hur snabbt får jag pengarna?

Inom 3-5 bankdagar från det att vi har mottagit de undertecknade lånehandlingarna. Pengarna sätts in på ditt bankkonto eller betalas ut genom utbetalningsavi.

Förbättra lånevillkoren med en medsökande

Ja. Om du har en medsökande kan Zmarta erbjuda dig bättre lånevillkor!

 

 


  • Zmarta
ANSÖK HÄR